fenerbahçe

Ahmak kör cahil herifler. Sırf para kazanacaklar ve haberlerde takimlarinin adı geçiyor olması dolayisiyla herşeyi haklı saniyorlar. Bir konuda da haksızız ya biz diyin. Adamin açıklamaları ulu orta ortada. Yoğurdu bizim ülkemizde bile satılmıyor. Ama sorsan bir tane attığı Türk bayrakli tweeti paylaşıyorlar. Aynen dostum cumhuriyetin son kalesi kumdan kale
fanatizm böyle bir şey ya malesef. eskiden bu raddede değildi kesinlikle. iş çığrından çıkmış durumda. böyle bir şeyi nasıl aklamaya çalışırlar?

fanatizm böyle bir şey ya malesef. eskiden bu raddede değildi kesinlikle. iş çığrından çıkmış durumda. böyle bir şeyi nasıl aklamaya çalışırlar?
Bencillik. Kime ne olursa olsun benim keyfim yerinde olsun kafasi.

Jeton dusmuyor degil, jetonu umursamiyorlar.

Money talks arkadaşlar ☺️

Şimdi size soruyorum

Bu rakkamı bizim takımımıza verseydi bu adam kabul etmeyecek miydik?

Dumanı üstünde domates çorbası gibi 175 milyon Euro

Gerçekleri konuşalım
Ne yani gidip pedofili birisini parası var diye elini ayağını mı öpelim? Senin gerçekler buysa konuşmayalım o gerçekleri…

1000035219.webp

Bazi seylerin renk ve tarafla alakasi yoktur.

Chobani sponsorlukları için sağda solda 40 milyon dolar duyuyorum eğer kesin ise bu eminim ki işin içinde siyaset var demektir.

Chobani sponsorlukları için sağda solda 40 milyon dolar duyuyorum eğer kesin ise bu eminim ki işin içinde siyaset var demektir.
İlk yazıldığı zaman bu sponsorluk miktar yazılmıştı yıllık 20 yad1 25 milyon. 40 olma olasılığı yoktur bence ondan bağımsız zaten siyasi bir sponsorluk.

Osur osur ipe diz durumu olmuş.
Fenerbahçe dediğin kulüp tam anlamıyla bu zaten.
Atatürke suikast düzenlemekten asılan adamı daha 5 sene önceye kadar resmi sitelerinde başkan diye yazıyorlardı.
Milli mücadele dönemi işgal güçleriyle 50 maç yapan bir kulüp bunlar. Boşa maval okumasın.
Fetullahın götünü yalayıp yıllarca sponsorluklar indirdiler. Basketbol oluşumu bile direkt bu adamların örgüt parası ile oluşturulan işerdi. Sorarsan başkalarını fetöcülükle suçlarlar.

Kendileri halkın takımı değil çıkarcılar takımıdır. Türk futbolunun kara lekesi bunlar.

Başlığının kilitlenip çöp kutusuna atılması gerekiyor.

muhtemelen bu adamı türkiye’ye sokar, işini taşımasına izin verirler. üstüne silah bırakanları topluma kazandırma adı altında bu firmada iş verirler.

mevzunun başlangıcı zaten borsada hisse satılmasıydı, mevcut siyasi konjonktürde de olanları düşünürsek herşey ilmek ilmek işlenmiş.

muhtemelen bu adamı türkiye’ye sokar, işini taşımasına izin verirler. üstüne silah bırakanları topluma kazandırma adı altında bu firmada iş verirler.

mevzunun başlangıcı zaten borsada hisse satılmasıydı, mevcut siyasi konjonktürde de olanları düşünürsek herşey ilmek ilmek işlenmiş.
Umarım bize de böyle bir sponsorluk teklifi gelmez. Sanki bize ve Bjk'ye de benzer sponsorlar gelebilirler gibi geliyor ve buna bizim yönetim hayır der mi? Hiç emin değilim.

Umarım bize de böyle bir sponsorluk teklifi gelmez. Sanki bize ve Bjk'ye de benzer sponsorlar gelebilirler gibi geliyor ve buna bizim yönetim hayır der mi? Hiç emin değilim.
Bu teorim doğruysa bir çok kulübe benzer sponsorluk talepleri gelecektir.

Futbol büyük bir kitle ve görüldüğü gibi takımı kazanıyor sanıp utanmasa terör destekçisi olacak insanlar var.

Bugün MHPnin DEMle aynı yolda yürümesinin nasıl bir siyasi çürüme olduğunu dahi bilmeyen insanlar var her takım taraftarında bolca.

Bizim gibi bir kulübün böyke cöp bir kulüp kadar is bitiricileri olmamasi hayret verici

Yeni sezon kaleci planlamaları çok radikal. Tarık kaleci değil İrfan da ortalama bir adam yani Altay Bayındır tipi. Ligde nasıl olsa götürürüz diyorlar belki ama götüremezler bence ve devre arası kaleci almak durumunda kalırlar.
Büyük bir hata yaptıklarını düşünüyorum, çok keyiflendirdi.

Geri
Üst Alt