Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.659
- 4.938
- 838
Fener'e kim koyarsa koysun, Allah razı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brown iyi topçu
Sezon sonu tmarkt değeri 20 milyon euro
O işte bir tuhaflık var zaten Kuzey Amerika ve Avusturalya dışında pazarı olmayan bir marka niye bu paraları versin. Sahibi Fenerliliğini bu gün mü hatırlamış.Doğrudur bilemem. Lakin 200 milyon falan denilen o sponsorluk bile 14 milyon senelik çıktı.
Siyasi bir sponsorluk bu açılım işini normalleştirme işi.O işte bir tuhaflık var zaten Kuzey Amerika ve Avusturalya dışında pazarı olmayan bir marka niye bu paraları versin. Sahibi Fenerliliğini bu gün mü hatırlamış.
bu arada bu şekilde genelleme yapmaktan kaçınmak gerektiğini düşünüyorum.fenerbahçe terör örgütü
almasalarmış yapacak bir şey yok , 14 milyon için terör örgütünü sponsor seçen takıma ben başka bir şekilde konuşamam maalesefbu arada bu şekilde genelleme yapmaktan kaçınmak gerektiğini düşünüyorum.
bütün karşı camiayı hedef almamak gerekli. spor çerçevesinde karşılıklı atışırızda burda siyasi çizgiler var ve ikisi birbiriyle karışmamalı
vurguladığım nokta bu değilde neysealmasalarmış yapacak bir şey yok , 14 milyon için terör örgütünü sponsor seçen takıma ben başka bir şekilde konuşamam maalesef
yani siyasi baskı falan söz konusuysa yapı muhabbetinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Ali koç'la beraber zaten insanları germeye,kaos çıkarmaya ve milleti birbirine düşman etmeye başlamışlardı.Kendilerine sivil toplum örgütü diyen bu topluluk ülkenin beka sorunu haline gelmişti zaten ben o zamanlardan diyordum bunlar terör örgütü diye , şimdi tasdiklemiş de oldular.Böyle şeylere yatkınlıkları,merakları vardı zatenvurguladığım nokta bu değilde neyse