fenerbahçe

AVM dedikleri arsa hemen stadın solundaki halısaha(lise boyunca çok gitmişliğim var buraya) ve arkasındaki lise kısmı he bu arada... (stad kütlesiyle gözle oranlanması adına fena bir foto değil)

nasıl izin , nasıl imar kurallarını düşünmeden, çekme mesafeleri(kütleler arası - hani 5 kütle diyor ya) ,komşu parseldeki bina uzaklığı vb. şeylerin ciddi hesaplanmayarak abartı bilgiler veriyorlar anlamıyorum . Fotoya yakın kısımdaki büyük bir sitede yıkıldı kentsel dönüşüm kapsamında, büyük site olacak orasıda. (yani alış veriş ortamı fikri kötü değil ama AVM demek biraz abartı gibi - o konsept biraz daha masif çünkü)

Avm değil de ufak bir yer yapılabilir oraya. Daha izinleri vb. gibi bir sürü süreç var o çok uzun süreç. Daha stadı büyütme işini yapabilecekler mi o bile meçhul.

puahhahaajajjjasjshh

Bizimki kadar olmasa da iyi durumdalar

%20 civarı gerideler bizden ama kendilerini döndürebilecek durumdalar eğer Koç sponsorlukları yerine uygun sponsorluklar bulunursa.
ben bu olaya katılmıyorum cünkü elde veri yok ,ali ,aziz dönemini eleştiriyordu herşeyi gizlemişler diye fakat alinin ilk 2 yılı harici herşey gizli
nerden ne para alıyorlar ne ödüyorlar zerre açıklama yok
yani ali üstü kapalı ben cebimden ödüyorum diyor ,esas ali kaybederse ozaman bunların gerçek borçları ortaya çıkabilir tüm koç sponsorlarını çekmese bile
ama şu an bizden iyiler yada kötüler demek için hiç veri yok ,sundukları veri denilen şeylere az çok ekonomiden anlayan birisi güler zaten
eylül ayında kaybederse çok fena karışabilirler

yalı resmen kulübü koç iştiraki haline getirmiş ,aynen stadyumda oldugu gibi istedigini attırıyor

evet bu ufak hadiseden sonra şak şakçı efekti dibe vuracaklardır.

30 konuşmacıdan öne geliyor Yalı Bey

ardından Aziz

ben bu olaya katılmıyorum cünkü elde veri yok ,ali ,aziz dönemini eleştiriyordu herşeyi gizlemişler diye fakat alinin ilk 2 yılı harici herşey gizli
nerden ne para alıyorlar ne ödüyorlar zerre açıklama yok
yani ali üstü kapalı ben cebimden ödüyorum diyor ,esas ali kaybederse ozaman bunların gerçek borçları ortaya çıkabilir tüm koç sponsorlarını çekmese bile
ama şu an bizden iyiler yada kötüler demek için hiç veri yok ,sundukları veri denilen şeylere az çok ekonomiden anlayan birisi güler zaten
eylül ayında kaybederse çok fena karışabilirler
Neye katılmıyorsun bilançolar belli

Ali’nin cepten borç verdiği para da 70 m euro 7 senede

Kulüpler BB kontrolünde eğer borcu varsa, Aziz dönemi hiç bir konuda şeffaf değillerdi o yüzden gerçek borç gizlendi yıllarca.

Şu an 400 diyorlarsa 400dür, daha fazla borçları olamaz.

Yürüyüşe, hareketlere bak eller cepte kasıla kasıla. Rahatsız.

basket paragrafından sonra chobani ye geldi koç şimdi.

"Bu büyük gurur duyacağımız anlaşmanın yanında bir konu daha var. 1 M dolarlık meblağnın sosyal sorumluk projesi olarak ülkemize bağışlanacak olması. Kendilerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Hamdi bey, bu topraklarda doğmuş, Anadolu'nun çalışkanlığını Amerika'ya taşımış , fenerbahçe sevdalısı bir iş insanıdır. -çocukluk aşkı kısmı var arada-Fenerbahçe gibi marka ile işbirliği yapmış olması Chobani gibi dünya markası için sadece bir sponsorluk değil vizyonunu ve topluma bağını ortaya koyan bir anlaşmadır. Bir kez daha teşekkür ederiz.

Chobani ile aynı hedefe bakıyoruz , AYNI DUYGULARI PAYLAŞIYORUZ "

Galatasaray'ın borcu: 28/02/2025 tarihi itibarıyla yaklaşık 12.5 milyar TL (i.e. 260 M EUR).

fb'nin borcu: 31/05/2025 tarihi itibarıyla 486 M EUR (i.e. 24 milyar TL).

Galatasaray, BB borcunu tamamen kapatmıştır (i.e. 0 TL / 0 EUR).

fb'nin ise 24/07/2025 itibarıyla 69 M EUR (i.e. 3.3 milyar TL) BB borcu var.

Geri
Üst Alt