- 31 Ağustos 2021
- 55.591
- 40.473
- 2.733
Ali koç "melo" çekmiş divan üyesine ha .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AVM dedikleri arsa hemen stadın solundaki halısaha(lise boyunca çok gitmişliğim var buraya) ve arkasındaki lise kısmı he bu arada... (stad kütlesiyle gözle oranlanması adına fena bir foto değil)
nasıl izin , nasıl imar kurallarını düşünmeden, çekme mesafeleri(kütleler arası - hani 5 kütle diyor ya) ,komşu parseldeki bina uzaklığı vb. şeylerin ciddi hesaplanmayarak abartı bilgiler veriyorlar anlamıyorum . Fotoya yakın kısımdaki büyük bir sitede yıkıldı kentsel dönüşüm kapsamında, büyük site olacak orasıda. (yani alış veriş ortamı fikri kötü değil ama AVM demek biraz abartı gibi - o konsept biraz daha masif çünkü)
ben bu olaya katılmıyorum cünkü elde veri yok ,ali ,aziz dönemini eleştiriyordu herşeyi gizlemişler diye fakat alinin ilk 2 yılı harici herşey gizliBizimki kadar olmasa da iyi durumdalar
%20 civarı gerideler bizden ama kendilerini döndürebilecek durumdalar eğer Koç sponsorlukları yerine uygun sponsorluklar bulunursa.
Neye katılmıyorsun bilançolar belliben bu olaya katılmıyorum cünkü elde veri yok ,ali ,aziz dönemini eleştiriyordu herşeyi gizlemişler diye fakat alinin ilk 2 yılı harici herşey gizli
nerden ne para alıyorlar ne ödüyorlar zerre açıklama yok
yani ali üstü kapalı ben cebimden ödüyorum diyor ,esas ali kaybederse ozaman bunların gerçek borçları ortaya çıkabilir tüm koç sponsorlarını çekmese bile
ama şu an bizden iyiler yada kötüler demek için hiç veri yok ,sundukları veri denilen şeylere az çok ekonomiden anlayan birisi güler zaten
eylül ayında kaybederse çok fena karışabilirler
asla.ali başkana sahip çıkmamız lazım