Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar BB den çıkarsa bizle yarışacaklar diye valla batağa gidercek borçlanmaya yol açarlar bir noktada.
Bizimki kadar olmasa da iyi durumdalar
Bizimki kadar olmasa da iyi durumdalar
%20 civarı gerideler bizden ama kendilerini döndürebilecek durumdalar eğer Koç sponsorlukları yerine uygun sponsorluklar bulunursa.
Çözüm süreci anlaşması işte. Benim korkum bunun Fb ile sınırlı kalmayıp Bjk ve ardından bize de yaptırılabilecek olması. Böyle bir şeyi yapmamalıyız.hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler baya
stada o parayı ülker de verir falan diye.
bazı fenerlileri tebrik ediyorum ama - "bunu yapıyorsanız bir daha Atatürk'ü anmayın" diyende var.
bu işin altından bir haltlar çıkacak ama hadi bakalım.
o kadar anlamamcan agabey finanslari nasil
tamamen bu detaydan dolayoı bu konuda öyle "nkfvas" modunda değilim.Çözüm süreci anlaşması işte. Benim korkum bunun Fb ile sınırlı kalmayıp Bjk ve ardından bize de yaptırılabilecek olması. Böyle bir şeyi yapmamalıyız.
Ülker ile ters mi düştüler bunlar? Ülkere laf etmiş. Bu arada evet tam Fb'ye yakışan bu."Stadımız artık Vizyoner bir marka ile birlikte durduğumuzun simgesidir"
"sadece isim hakkı değil - Ruhumuza mücadelemize ve hayallerimize orak olabilecek bir yol arkadaşı aradık ve bulduk."
cümlelere bak ya...
bilmiyorum ama taraftarlara çokdaha büyük meblağ reklam etmişler heralde .. çoğu "bu parayı ülker de verirdi , bide rezil olduk" falan diye yaklaşıyor tivit cevaplarına bakıncaÜlker ile ters mi düştüler bunlar? Ülkere laf etmiş. Bu arada evet tam Fb'ye yakışan bu.
Bunu sen sorarsın oradakiler sormayıp düştü diyorlar oysa yabancı paradan borçları TL'ye çevrilmesi asıl işti o zaman. Yoksa çok kötü durumdaydı tüm kulüpler.bunlar neden 2018 i baz alıyor ? BB olayı yüzünden mi
106 M EU ya düştüğü için 2024 te başarı diyorlar - TL borcu kurdan dolayı çevirince EU bazında düşük görünüyor zaten.
çıkmadılar - 64 M euro mu ne dedi borçları kalmış diye sundularBB'den çıkmışlar mı? Bir de tesis vardı onların şu anda kaba inşaatı hazır olacak diyorlardı bu tarihe ne oldu?
Mamaliyorlar tabi o aşağılık satilmis pc kurumu kullanacaklar
fenerium olayları o kadar kötü değil bunların. sürekli alış veriş oluyor , çevremdekilerden az biraz görüyorum. kötü ürünleride çok yok açıkçası tasarım olarak.2018’e nazaran euronun bu kadar artmasına rağmen euro bazında 7 senede fenerium gelirlerinin 3 kat artması cok tuhaf
Aynı durum gs store icin de geçerli muhtemelen
Genc kesmin tuketimiyle mi alakali acaba