fenerbahçe

Maltepe arazisinde toprak tasviyesini inşaata başlandı diyerek tanıtmak.

bugüne söz verip 1 sene sonrası ilk etabı açılacak demek.

şu AVM ve otopark dedikleri arsa (2 tane parsel var) 12-13 dönümmüş - bahsedildiği 5 blok 155 dükkanlık kütleleri oturtamadım kafamda ama daha Avam proje statüsünde imiş. daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım kısaca.

2018’e nazaran euronun bu kadar artmasına rağmen euro bazında 7 senede fenerium gelirlerinin 3 kat artması cok tuhaf

Aynı durum gs store icin de geçerli muhtemelen

Genc kesmin tuketimiyle mi alakali acaba

hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler baya

stada o parayı ülker de verir falan diye.

bazı fenerlileri tebrik ediyorum ama - "bunu yapıyorsanız bir daha Atatürk'ü anmayın" diyende var.

bu işin altından bir haltlar çıkacak ama hadi bakalım.
Çözüm süreci anlaşması işte. Benim korkum bunun Fb ile sınırlı kalmayıp Bjk ve ardından bize de yaptırılabilecek olması. Böyle bir şeyi yapmamalıyız.

Çözüm süreci anlaşması işte. Benim korkum bunun Fb ile sınırlı kalmayıp Bjk ve ardından bize de yaptırılabilecek olması. Böyle bir şeyi yapmamalıyız.
tamamen bu detaydan dolayoı bu konuda öyle "nkfvas" modunda değilim.

sporu aşan ve arkaplanda itelenen işler olarak baktığım için fazlasıyla tepkiliyim, her fenerliyide aynı kefeye koymuyorum. toplumsal bir alaka var cünkü. orada ben renk ayırt etmem. şahısları hedef alırım.

"Stadımız artık Vizyoner bir marka ile birlikte durduğumuzun simgesidir"

"sadece isim hakkı değil - Ruhumuza mücadelemize ve hayallerimize orak olabilecek bir yol arkadaşı aradık ve bulduk."

cümlelere bak ya...
Ülker ile ters mi düştüler bunlar? Ülkere laf etmiş. Bu arada evet tam Fb'ye yakışan bu.

Ülker ile ters mi düştüler bunlar? Ülkere laf etmiş. Bu arada evet tam Fb'ye yakışan bu.
bilmiyorum ama taraftarlara çokdaha büyük meblağ reklam etmişler heralde .. çoğu "bu parayı ülker de verirdi , bide rezil olduk" falan diye yaklaşıyor tivit cevaplarına bakınca

Murat Kuruma özel teşekkürler ha ... o kadar yanak yanak diyenlere bak hele.

Fenerbahçe bir terör örgütüdür ve lağvedilmelidir."

diye yıllardır yazıyoruz.

bunlar neden 2018 i baz alıyor ? BB olayı yüzünden mi

106 M EU ya düştüğü için 2024 te başarı diyorlar - TL borcu kurdan dolayı çevirince EU bazında düşük görünüyor zaten.
Bunu sen sorarsın oradakiler sormayıp düştü diyorlar oysa yabancı paradan borçları TL'ye çevrilmesi asıl işti o zaman. Yoksa çok kötü durumdaydı tüm kulüpler.

Stad+göğüs =14myi inanilmaz bir seymis gibi pazarliyorlar. Vay arkadas.

BB'den çıkmışlar mı? Bir de tesis vardı onların şu anda kaba inşaatı hazır olacak diyorlardı bu tarihe ne oldu?

BB'den çıkmışlar mı? Bir de tesis vardı onların şu anda kaba inşaatı hazır olacak diyorlardı bu tarihe ne oldu?
çıkmadılar - 64 M euro mu ne dedi borçları kalmış diye sundular

Maltepe tesiside toprak tesviyesi ötesinde değil - kapsamlı başlamış bir inşaat yok yani .. temelden bile öncesindeler daha. "1 yıl sonra 1. etabı açılacak" diye sundular. Cingıllı ali koçun toprak araziye bakıp el kol salladığı bir video koydular birde.

bakalım murat aşık ne diyecek bu duruma "hani orada olacaktı bu toplantı" diye sorguluyordu. en azından bu tür şeyleri sorgularken dürüst sayılır.

Abi hukuktan seçmeli ders almak zorunda kalmışım gibi bir sunum yapıyor. Şunu 10 dk öğrenirsin bir şirket ile uğraşıyorsan, bu ne yaw

2018’e nazaran euronun bu kadar artmasına rağmen euro bazında 7 senede fenerium gelirlerinin 3 kat artması cok tuhaf

Aynı durum gs store icin de geçerli muhtemelen

Genc kesmin tuketimiyle mi alakali acaba
fenerium olayları o kadar kötü değil bunların. sürekli alış veriş oluyor , çevremdekilerden az biraz görüyorum. kötü ürünleride çok yok açıkçası tasarım olarak.

Geri
Üst Alt