- 28 Temmuz 2011
- 8.003
- 12.175
- 2.158
Abi abi Cumhuriyet abi. Atatürk abi. Son kale yeaaaa
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
incelensinlerDivan kurulu toplantıları var. Yine neler saçmalayacak çok "değerli" üyeleri
hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler bayaşu kadarcık para için bir de ha
Bize akp takımı diyorlar ama akp-mhpnin yaptigi cozum surecinden aldikları sponsora bakşu kadarcık para için bir de ha
Birçok fenerli de paraya tamah olacaktı. Para açıklanınca afalladılar.hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler baya
stada o parayı ülker de verir falan diye.
bazı fenerlileri tebrik ediyorum ama - "bunu yapıyorsanız bir daha Atatürk'ü anmayın" diyende var.
bu işin altından bir haltlar çıkacak ama hadi bakalım.
aslında Kadıköy yok başında - spikerlerin alışkanlığı oBayağı Kadıköy Çobani Stadyumu oldu yani
Diyorum ki inşallah üzerinde Greek Yoghurd yazan yoğurtlarının da iyice reklamını yapar hatta Fenerium'larda satmaya da başlarlar. Bakalım nereye kadar gidiyor bu iş.
HY yanındaki fenerli arakadaş(seten değil, alkolik fanatik olanı diyorum) "e yeni pazar, hayırlı uğurlu olsun, Allah bereket versin" diyerek karşıladı bu durumu geçen hafta.Bu marka Türkiye'de yokmuş. Ne alaka o zaman neyin sponsorlugu bu?