fenerbahçe

Abi abi Cumhuriyet abi. Atatürk abi. Son kale yeaaaa

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hakan şükür 2 gol attı diye bize demedigini bırakmayan ortam çocuklarina bak hele! Hahahaahahah

tivit altındaki cevaplar fena değil ama alkışlayıp hayırlı uğurlu karşılayanda var tabi tamamen bencil dünyasında yaşayan.

Divan kurulu toplantıları var. Yine neler saçmalayacak çok "değerli" üyeleri

şu kadarcık para için bir de ha
hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler baya

stada o parayı ülker de verir falan diye.

bazı fenerlileri tebrik ediyorum ama - "bunu yapıyorsanız bir daha Atatürk'ü anmayın" diyende var.

bu işin altından bir haltlar çıkacak ama hadi bakalım.

Maksadımız Galatasaray'ın talip olduğu oyunculara sulanmak, hiçbir skime malik olamamak ve Galatasaray'ı yenmektir. Tam bunları özetlemiş yav

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

hiç detayını bilmiyorum ama 100 M falan diye kandırıldık demişler baya

stada o parayı ülker de verir falan diye.

bazı fenerlileri tebrik ediyorum ama - "bunu yapıyorsanız bir daha Atatürk'ü anmayın" diyende var.

bu işin altından bir haltlar çıkacak ama hadi bakalım.
Birçok fenerli de paraya tamah olacaktı. Para açıklanınca afalladılar. :asd:

Bayağı Kadıköy Çobani Stadyumu oldu yani :crushed:

Diyorum ki inşallah üzerinde Greek Yoghurd yazan yoğurtlarının da iyice reklamını yapar hatta Fenerium'larda satmaya da başlarlar. Bakalım nereye kadar gidiyor bu iş.

Bayağı Kadıköy Çobani Stadyumu oldu yani :crushed:

Diyorum ki inşallah üzerinde Greek Yoghurd yazan yoğurtlarının da iyice reklamını yapar hatta Fenerium'larda satmaya da başlarlar. Bakalım nereye kadar gidiyor bu iş.
aslında Kadıköy yok başında - spikerlerin alışkanlığı o

bilidiğin Chobai Stadyumu mu ne olacak işte - her köşesinede öküz gibi tabelasını ismini yazacaklar . (Şükrü Saraçoğlu kısmını kullanmıyorlar artık zaten galiba)

Bu marka Türkiye'de yokmuş. Ne alaka o zaman neyin sponsorlugu bu?
HY yanındaki fenerli arakadaş(seten değil, alkolik fanatik olanı diyorum) "e yeni pazar, hayırlı uğurlu olsun, Allah bereket versin" diyerek karşıladı bu durumu geçen hafta.

şu an övülüyor - basın sözcüsü mü ne adını bilmiyorum bu adamın, konuşuyor

Ülkemiz adına attığı adımlar diyerek övmekte.

Geri
Üst Alt