fenerbahçe

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin bu sezonki 1. kaptanı olarak Mert Hakan Yandaş'ı belirledi.

Mert Hakan sahada olmadığında 3 oyuncudan birisi kaptan olacak;

🔹 İrfan Can Kahveci
🔹 Fred
🔹 Milan Skriniar

(TRT Spor)
Birinci Kaptanlığa getirilmesi hakkında Mert Hakan Yandaş: "Hocamızın almış aldığı bir karar kendisine teşekkür ediyorum. Benim burada 6. sezonum ilk gün nasıl davranıyorsam şimdi de öyle davranıyorum. Talihsiz bir sakatlık yaşadım, dünyada pek görülmeyen durum. 4 aydır günde yaklaşık 3-4 saat idman yapıyorum ve geri dönmek için mücadele ediyorum. Şu anda da tünelin sonundaki ışığı görmüş durumdayım."

Birbirinin değil rakibinin peşine düşen mi :crushed:

Olm o yüzden 11 yıldır şampiyon olamıyorsunuz.

Ligin ilk haftasında, daha başlama vuruşunun üzerinden dakikalar yeni geçmişken, yıllardır tüm futbolseverlerin hafızalarına kazınmış hakem kararlarının benzerleri yine aynı takım lehine bu akşam da sahnelenmiştir.

Sezonun ilk gününden itibaren aynı senaryonun yeniden devreye sokulduğunu, tiyatronun perdelerinin yeniden aralandığını tüm Türkiye olarak hep birlikte görüyoruz.

TFF Başkan ve Yönetim Kurulu ilk haftadan bu rezalete imza atan MHK’den bunun hesabını en kısa sürede sormalıdır.

Zira hem VAR ataması hem de Ali Şansalan’ın bu maça atanması zihniyeti apaçık bir şekilde ortaya koymaktadır.

MHK Başkanı’nın dünü, bugünü, geçmişten geleceğe tüm ilişkileri her yönüyle araştırılmalıdır!

Türk futbolundaki bu kirli yapı, er ya da geç herkesin gözü önünde hesap verecektir.

A. Sertaç Komsuoğlu
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili

Yahu bunlar ne utanmaz arlanmaz pişkin herifler. Daha ilk haftadan bu nedir be?

Hem kollaniyor diye ağlıyorsunuz hem de istifaya davet etmiyorsunuz. Çok iğrenç bir zihniyet bunlar.

Dün yaptıkları komik, acizane açıklama kendi taraftarlarında dahi tepki buldu.

Bu kadar sokuk bir camia olamaz, eşi benzerleri yok.
Dünkü maçı izleyen birinin o açıklamaları yapması moronluktan da öte bir durum.

Yahu bir sakin olun kararların hepsi doğru kararlar, daha ilk haftadan başarısız olacağını anlayıp konuyu farklı mecralara yönlendirme işine artık kendi taraftarları bile gülüyor

Geri
Üst Alt