- 4 Aralık 2009
- 13.603
- 9.526
- 2.238
Ben komplo teorilerinden nefret ederim ama çok tuhaf işler abi.Bu herif yerlestirilmis ajan degilse ben de bi sey bilmiyorum
Ürünlerini Türkiye'de satmak mümkün değil. Satmaya kalkan market boykota uğrar hatta yağma bile yapılır.
Adamın ülkeye bir gönül bağlılığı yok aksine CNN'e bile kötüleyecek kadar karşıt.
Fenerbahçe'ye sempatisi vardır bir şey diyemem ama hiçbir ticari gelir elde edemeyeceği ve sürekli Atatürkçülük, kısmen milliyetçilik (işte Devlet Bahçeli'yle görüşmeler vs) görüntüsü veren bir kuruma hele sponsorluk desteği verecek kadar olduğuna ihtimal vermiyorum. Absürt yani.
Bu aslında sadece masada olan sponsorlukla adam sadece kendi markasını Türkiye'de duyurmadı, kendi sesini de duyurup bizim sinir uçlarımızla oynayacak şekilde "Türkiyeliler" gibi son yıllarda g.tten uydurulan ve hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir ifadeyi normalleştirmek için bir adım attı ve arkasından da buna benzer işler yapacağı belli.
Buradaki amaç ticari değilse, tanınırlıktan da öteyse o zaman ister istemez başka şeyler olduğu geliyor insanın aklına. Bu adamın arkasından abuk subuk lobiler olduğu çıksa ve birilerinin yönlendirmesiyle bir operasyon yapar gibi bunu yaptılarsa hiç şaşırmam. Şaşırmayı da geçtim çok büyük ihtimalle gizli bir gündem var. Ama biz bunu muhtemelen hiçbir zaman öğrenemeyiz.