fenerbahçe

Bu herif yerlestirilmis ajan degilse ben de bi sey bilmiyorum
Ben komplo teorilerinden nefret ederim ama çok tuhaf işler abi.

Ürünlerini Türkiye'de satmak mümkün değil. Satmaya kalkan market boykota uğrar hatta yağma bile yapılır.
Adamın ülkeye bir gönül bağlılığı yok aksine CNN'e bile kötüleyecek kadar karşıt.
Fenerbahçe'ye sempatisi vardır bir şey diyemem ama hiçbir ticari gelir elde edemeyeceği ve sürekli Atatürkçülük, kısmen milliyetçilik (işte Devlet Bahçeli'yle görüşmeler vs) görüntüsü veren bir kuruma hele sponsorluk desteği verecek kadar olduğuna ihtimal vermiyorum. Absürt yani.
Bu aslında sadece masada olan sponsorlukla adam sadece kendi markasını Türkiye'de duyurmadı, kendi sesini de duyurup bizim sinir uçlarımızla oynayacak şekilde "Türkiyeliler" gibi son yıllarda g.tten uydurulan ve hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir ifadeyi normalleştirmek için bir adım attı ve arkasından da buna benzer işler yapacağı belli.

Buradaki amaç ticari değilse, tanınırlıktan da öteyse o zaman ister istemez başka şeyler olduğu geliyor insanın aklına. Bu adamın arkasından abuk subuk lobiler olduğu çıksa ve birilerinin yönlendirmesiyle bir operasyon yapar gibi bunu yaptılarsa hiç şaşırmam. Şaşırmayı da geçtim çok büyük ihtimalle gizli bir gündem var. Ama biz bunu muhtemelen hiçbir zaman öğrenemeyiz.

Ürünlerini Türkiye'de satmak mümkün değil. Satmaya kalkan market boykota uğrar hatta yağma bile yapılır.
Adamın ülkeye bir gönül bağlılığı yok aksine CNN'e bile kötüleyecek kadar karşıt.
Fenerbahçe'ye sempatisi vardır bir şey diyemem ama hiçbir ticari gelir elde edemeyeceği ve sürekli Atatürkçülük, kısmen milliyetçilik (işte Devlet Bahçeli'yle görüşmeler vs) görüntüsü veren bir kuruma hele sponsorluk desteği verecek kadar olduğuna ihtimal vermiyorum. Absürt yani.
Bu aslında sadece masada olan sponsorlukla adam sadece kendi markasını Türkiye'de duyurmadı, kendi sesini de duyurup bizim sinir uçlarımızla oynayacak şekilde "Türkiyeliler" gibi son yıllarda g.tten uydurulan ve hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir ifadeyi normalleştirmek için bir adım attı ve arkasından da buna benzer işler yapacağı belli.

Buradaki amaç ticari değilse, tanınırlıktan da öteyse o zaman ister istemez başka şeyler olduğu geliyor insanın aklına. Bu adamın arkasından abuk subuk lobiler olduğu çıksa ve birilerinin yönlendirmesiyle bir operasyon yapar gibi bunu yaptılarsa hiç şaşırmam. Şaşırmayı da geçtim çok büyük ihtimalle gizli bir gündem var. Ama biz bunu muhtemelen hiçbir zaman öğrenemeyiz.
Adamlar sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da yoklar. Desek ki Avrupa maçları için sponsor oldu.. şeytanın avukatlığını yapalım, adam hasta fenerli ve para kazandırmak istiyor kulübüne, göğüse kıtada olmayan marka mi yazdırılır, bu ne saçma sapan sey, gitsin parayı kulüp hesabına yatirsin

Bu dünyada para büyük ihtiyaç
Fenerbahçe paraya muhtaç
apoyla dost ol fetö ile arkadaş
ananı da sat fener yavaş yavaş

Bu siyasi background yuzunden TFF ye bagir cagir olmayacak. Direkt "alo hukumet" hatti kurdular resmen.

Bizim ekonomi ve transferlere karsi yapacaklari tek hamle bu.

Gercekten mide bulandirici

Fenerbahçe Yönetimi, 9 Ağustos’ta Alanyaspor ile oynanacak Süper Lig ilk hafta maçı için Türkiye Futbol Federasyonu’na erteleme talebinde bulundu. Başvuru gerekçesi olarak, UEFA Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme turunda Feyenoord ile 6 Ağustos’ta deplasmanda oynanacak maç, ardından 9 Ağustos’taki Alanyaspor maçı ve 12 Ağustos’ta rövanş olmak üzere 6 gün içinde üç zorlu karşılaşma yapıyor olmalarının oyuncular üzerinde oluşturacağı yoğunluk gösterildi.

Ülke puanı açısından da önemli mücadelelere tam konsantre olmak isteyen Fenerbahçe ayrıca geçmiş sezonlarda UEFA maçlarının lig karşılaşmaları arasına sık konulmuş durumlardaki emsalleri de TFF’ye bildirdi.

TFF’nin bu talebe nasıl yanıt vereceği, erteleme kararı alınıp alınmayacağı 2 gün içinde belli olacak. (DHA)

Sezonun ilk ağlaması gerçekleşmiş

SON DAKIKA | Fenerbahçe yönetimi, 9 Ağustos'ta Alanyaspor ile oynanacak Süper Lig ilk hafta maçı için Türkiye Futbol Federasyonu’na erteleme talebinde bulundu. [DHA]
Hollanda medyasında Mourinho bunu talep ettiği yazılmış Feyenoord çok zor rakip diye

Mou'nun ayrıcalık talebi bitmez. Geldiği günden beri kayrılmak istiyor. Söylemleri de hep böyle.

ula mallar siz bu maça erteleme talep ederseniz es kaza gruplara kalırsanız tüm ligin ertelenmesi de gerekir o mantıkla ? CL devam ederken lig devam edecek CL gruplarındaki maçlar feyeneorddan daha mı kolay olacak ?

Fenerbahçe'nin bu sene bu kadar küçümsenmesi -umarım sadece taraftar nezdindedir- beni bi tık rahatsız ediyor.

Evet bence de bu sene net favoriyiz, şampiyonluğu söke söke alırız gibi gözüküyor. Ama; ne kadar eski halinden eser kalmamış olan bir tazminatör de olsa, Mourinho gibi 2. senesinde lige uygun, istediği puanı alacak bir takım kurgusu yaratabilecek bir hocaları var. Ne olursa olsun hala etkili ve ligi kırabilecek oyuncuları var. Ve yine Ali Koç ve müminleri var.

Üstelik hazırlık maçlarında bana derli toplu bir takım görüntüsü verdiler. Bakalım.

Fenerbahçe'nin bu sene bu kadar küçümsenmesi -umarım sadece taraftar nezdindedir- beni bi tık rahatsız ediyor.

Evet bence de bu sene net favoriyiz, şampiyonluğu söke söke alırız gibi gözüküyor. Ama; ne kadar eski halinden eser kalmamış olan bir tazminatör de olsa, Mourinho gibi 2. senesinde lige uygun, istediği puanı alacak bir takım kurgusu yaratabilecek bir hocaları var. Ne olursa olsun hala etkili ve ligi kırabilecek oyuncuları var. Ve yine Ali Koç ve müminleri var.

Üstelik hazırlık maçlarında bana derli toplu bir takım görüntüsü verdiler. Bakalım.
Takım ve hocanın asla kucumsediklerini sanmıyorum aksine karşı tarafın ne tarz pislikler yapacaklarını hepsi biliyor
Mou son 10 sene içinde takımda kaldığı 2.yada 3.yillarda hep daha kötüye giden ve hepte olaylı kavgalı ayrılan kovulan bir adam ki bu yaz dönemi zaten gidecekti parasını verseler
Kadro olarakta geçen senenin onunde değiller aksine geçen seneyle denk gidiyorlar ,oyuncular gercekten gelmek istemiyor gibi o yüzden cer çöpleri alıyorlar
Geçen yıla gore oyunlarinda değişim yok tıpa tıp aynı savunmayı geride kurup bekleyecekler fakat hucumla bağlantı kuramiyorlar yani oyun kuran ve hızlı stoper lazımken gidip skriniar aldılar
Çok kırılgan takımlar oyun olarak tabi bariz hakem iteklemeleri yine olacaktır eğer ali gitmezse

Fbde maç zora girse oyunu değiştirebilecek sadece Talisca var. Dzeko, Tadic bu tarz iki adamı gitti. Geçen seneki kadar puan toplayacaklarını sanmıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar daha ağustos'un başındayız. transfer döneminin kapanmasına avrupa listeleri için 30, lig için ise 40 gün var. köprünün altından daha çok sular akar.

haaa fb'in an itibariyle kadrosu gerçekten de hiç ümit vermiyor ama bu ligde şampiyonluk yarışında olmak iki doğru transfere bakar. o yüzden erken konuşmayalım ve transfer döneminin bitmesini bekleyelim.

bir de bu camianın en temel stratejisi, malumunuz "kendin yap, sanki rakibin yapmış gibi rakibine çamur at" stratejisidir. bu strateji temelinde ağızlarından düşürmedikleri, ancak kendi eserleri olan "yapı"nın ittirici gücü, bu sene de yine arkalarında olacaktır.

kasımpaşa, karagümrük gibi kulüplerin başkanları ile daha şimdiden sarmaş dolaş yemek pozları gelmeye başladı bile. ayrıca emre malok, erkan engin ve daha ismi saymakla bitmez orta ve var hakemlerinin "inanılmaz" maç yönetimleri sonucunda fb'in lige havlu atana kadar aleyhinde çift sarıdan dahi olsa tek bir kırmızı kart bile gösterilmediğini, yine lige havlu atana kadar, ts deplasmanı hariç aleyhine tek bir penaltı bile verilmediğini unutmayın derim.

kısacası fb mevcut kadrosuyla bile devam etse, yukarıda yazdığım sebepler nedeniyle yine gs'ın yarıştaki bir numaralı rakibi olacaktır şüphesiz. ki etkili adam alacaklardır illaki transfer dönemi bitene kadar.

biz kendi işimize bakalım. gerisi gelir.

Mantıklı bir şey diyememiş zaten. Saçmalamış.

Dün gece Ersin Düzen dalkavuğu da çıktı bir güzelleme çalışmaları yapmaya kalktı, sinirim tavan yaptı. Bide böyle yumuşatmaya çalışıyor, neymiş Türk sporuna yatırım yapılıyormuş falan... Şu günahların takımının ülkeden tasfiye olduğu gün beka sorununun yüzde 80'i çözüme ulaşır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt