- 16 Haziran 2010
- 203.218
- 155.081
- 6.838
"Sağ sol geri"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
özellikle kahveci eminim bunlarda olmaktan dolayı çok pişmandır ,resmen bitirdiler adamı keza caglarda düzgün karakter bir çocuktuUlan ne mal camia ellerindeki tek forvet gibi forvet cenk adamı pamuklara sarıp devre arasına kadar idare etmek yerine birde kadro dışı bırakıyorlar
Biz zamanında eren derdiyok ile yapmış şampiyon olmuştuk zeka yok bunlarda
Kahveci de ismailde hakettikleri bok cukurundalarözellikle kahveci eminim bunlarda olmaktan dolayı çok pişmandır ,resmen bitirdiler adamı keza caglarda düzgün karakter bir çocuktu
kahveci en son yeni sözleşme imzalamadan önce okan hocayla konusmus ama neden olmadı bilmiyorum
kahveci ve oguz ikiside bizde çok daha iyi olurdu eminim,devasa paralar verdiler ama ikisinide fener araya girmeden almalıydık
Bende acımıyorum zaten ama bizde olmasını isterdim ozellikle kahveci ve gelisirse oguzKahveci de ismailde hakettikleri bok cukurundalar
Sezon sonu sözleşmeleri biterken morunhio ikisinide futbola kusturmusken
Ne diye sözleşme yenilersin ? Atmasalar imzayı şimdi ya Beşiktaş'ta yada bizde oynuyorlardı
Osayi Batshuayi atti mi imzayı atmadı gittiler
Beter olsun futbol hayatları bitsin acirsam namerdim
3 günlük dünyada bi tane topun peşinden koşulan şey için insanlardan takımlardan nefret etmek nedir ki?Nefret seviyemiz düştü gibi
Yok mu imanımızı tazeleyecek menfi bir hareketi
Bu şer örgütünün