1000011032.webp

Anayasa Mahkemesi başkanını ziyaret etmişler. Şampiyonluk için anayasayı değiştirmeye karar vermiş de olabilirler...

Bu post her yukariya ciktiginde "ulan acaba kapatildi mi" diye dusunmuyor degilim. O kadar pislik bir camiaki, sasirmam.

Saranla ılıman bir iklime girdi gibi

Blink GIF by WASS Medya

Fb AŞ'de başkan hala Ali Koç gözüküyormuş daha istifa ve yeni görevlendirme Kap'a bildirilmemiş.

Kardeşim çek şu sponsorlukları da basket ve voleybol takımları normal seviyeye düşsün artık.

Saran maaşları görünce Koç'a gölge başkan ol senin dediğini ben yapayım mı demiş acaba? Zira yeni bir yönetimin gelip hiç bir şeyi değiştirmemesi ve hatta hala AŞ'de başkanın Koç olması çok garip.

Ulan ne mal camia ellerindeki tek forvet gibi forvet cenk adamı pamuklara sarıp devre arasına kadar idare etmek yerine birde kadro dışı bırakıyorlar

Biz zamanında eren derdiyok ile yapmış şampiyon olmuştuk zeka yok bunlarda

Ulan ne mal camia ellerindeki tek forvet gibi forvet cenk adamı pamuklara sarıp devre arasına kadar idare etmek yerine birde kadro dışı bırakıyorlar

Biz zamanında eren derdiyok ile yapmış şampiyon olmuştuk zeka yok bunlarda
özellikle kahveci eminim bunlarda olmaktan dolayı çok pişmandır ,resmen bitirdiler adamı keza caglarda düzgün karakter bir çocuktu

kahveci en son yeni sözleşme imzalamadan önce okan hocayla konusmus ama neden olmadı bilmiyorum

kahveci ve oguz ikiside bizde çok daha iyi olurdu eminim,devasa paralar verdiler ama ikisinide fener araya girmeden almalıydık

özellikle kahveci eminim bunlarda olmaktan dolayı çok pişmandır ,resmen bitirdiler adamı keza caglarda düzgün karakter bir çocuktu

kahveci en son yeni sözleşme imzalamadan önce okan hocayla konusmus ama neden olmadı bilmiyorum

kahveci ve oguz ikiside bizde çok daha iyi olurdu eminim,devasa paralar verdiler ama ikisinide fener araya girmeden almalıydık
Kahveci de ismailde hakettikleri bok cukurundalar
Sezon sonu sözleşmeleri biterken morunhio ikisinide futbola kusturmusken

Ne diye sözleşme yenilersin ? Atmasalar imzayı şimdi ya Beşiktaş'ta yada bizde oynuyorlardı
Osayi Batshuayi atti mi imzayı atmadı gittiler
Beter olsun futbol hayatları bitsin acirsam namerdim

Kahveci de ismailde hakettikleri bok cukurundalar
Sezon sonu sözleşmeleri biterken morunhio ikisinide futbola kusturmusken

Ne diye sözleşme yenilersin ? Atmasalar imzayı şimdi ya Beşiktaş'ta yada bizde oynuyorlardı
Osayi Batshuayi atti mi imzayı atmadı gittiler
Beter olsun futbol hayatları bitsin acirsam namerdim
Bende acımıyorum zaten ama bizde olmasını isterdim ozellikle kahveci ve gelisirse oguz
Kahveci gecen yil okan hocayla görüşmüş fakat bunlara dehset maas veriyor yali +imza parası vs yani sebeb muhtemelen o ,bizde daha az ara teklif ettiysek gelmemiştir
Zaten cok para verilmese fenere gidecek yerli olmaz
Ama bunları gelen hocalar ciddi mal kahveci banko oynayıp skor yapacak adam İsmail harici düşünen olmadi
Keza oguzu da bitiriyorlar ,sirada çağlar var

Nefret seviyemiz düştü gibi

Yok mu imanımızı tazeleyecek menfi bir hareketi

Bu şer örgütünün

Geri
Üst Alt