Tam ali koç donemi transfer ,iyi oyuncu ama ellerinde onca kanat oyuncusu varken
Elit golcü almak varken kanat aliyorlar

Kağıt üzerinde ve süreklilik anlamında kadromuza karşı gelen önemli bir güç takviyesi. Lookman kötüleyemeyiz ama, Araplar öncesi son Avrupa turuna çıktığını, bu bonservis ve maaş yüküne girmeyi ( Fener normalden en az 2 katını vermiştir ) geleceğe yönelik kurulan kadrolar karşısında kimse istememiştir diye düşünüyorum. Yerel ligde elbet yararlı olacaktır ( olmazsa zaten baya rezillik ki Allan St. örneği var ) büyük külfet.

Isin en kötü yanlarından birisi de 3 puan var ve içeride fbyi cok az yenebiliyoruz.Gecen sene fb gotu kadayıf adamlarla geldi yine berabere kaldık.Bu sene ilk defa on tarafta statik değil atlet adamlarla gelecekler o da var artık bilmiyorum cidden.Goztepe,bjk,ts,samsun depleri falan
Bizim fikstur bok gibi. Kadromuz alternatifsiz. Şansa kalacak is birazda. Herifler aleni kollaniyor ayrica. Bu lookman malesef çok kötü oldu

Lang yerine lokmanı aldıracak gücü vardı 1 rest çekmesine bakardı
Lookman'ı hepimiz istedik ama 40 milyona değil. Yaşı itibariyle geri dönüşü imkansıza yakın bir maliyet bu. Maaşı da çift haneli, şartları çok ağırdı.

Ama finansal kurallar, yaptırımlar Fener'e işlemediği için onlara herşey serbest. Sonunu düşünmez onlar.

Ağlamayın yetti ya. Hiç mi iyi topçu almicaklar o maliyete gotumuze girerdi. Tek teselli kimle sidik yarışına girdilerse elde patladi

Gueye'ye 40 m vermek üzereydik sosyal medya olmasa.
Haklısın ama bu örnek olmamalı çünkü Gueye işi baştan sona bir saçmalıktı.

Birine illaki 40 vereceklerse eğer geri dönüş ihtimalinden dolayı bu ancak Oluai olabilirdi. Bana kalırsa o da yanlış Nhaga'yı alırdım ben.

Lookman'ı hepimiz istedik ama 40 milyona değil. Yaşı itibariyle geri dönüşü imkansıza yakın bir maliyet bu. Maaşı da çift haneli, şartları çok ağırdı.

Ama finansal kurallar, yaptırımlar Fener'e işlemediği için onlara herşey serbest. Sonunu düşünmez onlar.

Sakat langı 2+30 a aldık daha yeni

Lang 26 lokman 28 yaşında

Lang lokmandan 8m euro daha ucuz ve 2 yaş daha genç diye lang iyi transfer, lokmanda geri dönüşü olmayan pahalı ağır şartlı çöp transfer mi oldu

Lang lokmandan 8m euro daha ucuz ve 2 yaş daha genç diye lang iyi transfer, lokmanda geri dönüşü olmayan pahalı ağır şartlı çöp transfer mi oldu
Kardeşim ben Lang'ı mı alalım dedim. Bende Lookman istiyordum ama şartları uymadı dedim. Hayret birşeysin, transferi ben mi yapıyorum, ben miyim sorumlusu

Bu Financial Fair Play sadece bize var galiba.
Adamlar 12 senedir sampiyonluk, 17 senedir CL yuzu gormuyorlar, ama her sene 100m+ para harciyorlar.
Bu is yine bizim yonetime yazar, Dursun Ozbek istifa!

Almadik kiraladik, opsiyonumuz var. Performans verirse pazarligini yapariz bonservisini indiririz ayni zamninda Icardideki gibi.

Lookman iyi oyuncu ama sikintiya gerek yok, bizde daha iyi bir kanat oyuncusu var.

Hiç ihtiyacın olmayan bölgeye yapılan transfer,takımlara yarar degil aksine zarar verir,korkan tirsan arkadaşlar sakin olsunlar önce 40 milyonu hakedecek su an fabian ruiz harici tek isim yok kanat veya os farketmez

Geri
Üst Alt