- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Parasını Osi mi verecek Sadri, adamın ne suçu var?Tutarsa fb yüzyılı başlar
Osimen sende pası veremedin,lokmanı bize ikna edemedin,fbye gitmesine engel olamadın bi müddet gözüme gözükme
Tutarsa hiç gözükme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parasını Osi mi verecek Sadri, adamın ne suçu var?Tutarsa fb yüzyılı başlar
Osimen sende pası veremedin,lokmanı bize ikna edemedin,fbye gitmesine engel olamadın bi müddet gözüme gözükme
Tutarsa hiç gözükme
Lang yerine lokmanı aldıracak gücü vardı 1 rest çekmesine bakardıParasını Osi mi verecek Sadri, adamın ne suçu var?
Bizim fikstur bok gibi. Kadromuz alternatifsiz. Şansa kalacak is birazda. Herifler aleni kollaniyor ayrica. Bu lookman malesef çok kötü olduIsin en kötü yanlarından birisi de 3 puan var ve içeride fbyi cok az yenebiliyoruz.Gecen sene fb gotu kadayıf adamlarla geldi yine berabere kaldık.Bu sene ilk defa on tarafta statik değil atlet adamlarla gelecekler o da var artık bilmiyorum cidden.Goztepe,bjk,ts,samsun depleri falan
Lookman'ı hepimiz istedik ama 40 milyona değil. Yaşı itibariyle geri dönüşü imkansıza yakın bir maliyet bu. Maaşı da çift haneli, şartları çok ağırdı.Lang yerine lokmanı aldıracak gücü vardı 1 rest çekmesine bakardı
Gueye'ye 40 m vermek üzereydik sosyal medya olmasa.Lookman'ı hepimiz istedik ama 40 milyona değil. Geri dönmesi imkansıza yakın bir maliyet bu. Maaşı da çift haneli, şartları çok ağırdı.
Haklısın ama bu örnek olmamalı çünkü Gueye işi baştan sona bir saçmalıktı.Gueye'ye 40 m vermek üzereydik sosyal medya olmasa.
Zaten fikstur sorunu olmasa biz derdim kesinBizim fikstur bok gibi. Kadromuz alternatifsiz. Şansa kalacak is birazda. Herifler aleni kollaniyor ayrica. Bu lookman malesef çok kötü oldu
Lookman'ı hepimiz istedik ama 40 milyona değil. Yaşı itibariyle geri dönüşü imkansıza yakın bir maliyet bu. Maaşı da çift haneli, şartları çok ağırdı.
Ama finansal kurallar, yaptırımlar Fener'e işlemediği için onlara herşey serbest. Sonunu düşünmez onlar.
Kardeşim ben Lang'ı mı alalım dedim. Bende Lookman istiyordum ama şartları uymadı dedim. Hayret birşeysin, transferi ben mi yapıyorum, ben miyim sorumlusuSakat langı 2+30 a aldık daha yeni
Lang 26 lokman 28 yaşında
Lang lokmandan 8m euro daha ucuz ve 2 yaş daha genç diye lang iyi transfer, lokmanda geri dönüşü olmayan pahalı ağır şartlı çöp transfer mi oldu
Sakat langı 2+30 a aldık daha yeni
Lang 26 lokman 28 yaşında
Lang lokmandan 8m euro daha ucuz ve 2 yaş daha genç diye lang iyi transfer, lokmanda geri dönüşü olmayan pahalı ağır şartlı çöp transfer mi oldu
Tutarsa fb yüzyılını başlatacak oyuncu 28 yaşında, nasıl oluyor o işTutarsa fb yüzyılı başlar
Tutarsa hiç gözükme