Şimdi benim anlamadığım Osimhen lookmanı ikna etmeye çalışıyorum GS'ye gelsin diye diyordu iyi ikna etmişe benziyor arada TR'ye gel takılırız demiş herhalde.
osimhen 75 üstüne bu sene 29 yaşına girecek lookman'a 40 vermek akıl işi değil bence maks 20 olsa verirlerdi.

Yok lookman 40 etmez, yok 40 verecekler yaşasın vs diyenler neyin kafasındasınız yav fazla paraysa fazla lookman sahaya çıkacak mı size ona bakın, para yada maliye ne zaman sorun oldu, edildi fb için. Sanki lookmana değerinden fazla verilince lookman sahaya çıkıp oynamayacak. Net bir şampiyonluk hamlesi olur.

Yok lookman 40 etmez, yok 40 verecekler yaşasın vs diyenler neyin kafasındasınız yav fazla paraysa fazla lookman sahaya çıkacak mı size ona bakın, para yada maliye ne zaman sorun oldu, edildi fb için. Sanki lookmana değerinden fazla verilince lookman sahaya çıkıp oynamayacak. Net bir şampiyonluk hamle olur.
Yav savunma mekanizması işte beyefendiler içlerini böyle rahatlatıyorlar lookman için 40 milyon da para değil bence gayette düşük bir miktar.

Yok lookman 40 etmez, yok 40 verecekler yaşasın vs diyenler neyin kafasındasınız yav fazla paraysa fazla lookman sahaya çıkacak mı size ona bakın, para yada maliye ne zaman sorun oldu, edildi fb için. Sanki lookmana değerinden fazla verilince lookman sahaya çıkıp oynamayacak. Net bir şampiyonluk hamlesi olur.
Biz bir savunma oyuncusuna 30 milyon verdik de ne faydasını gördük. Hücum oyuncusuna 40 vermek daha doğru iş

Osimhen açıklama yapmasa bunlar unutmuştu lookmanı akıllarına soktu popülist ifblilerin. Biz alıcaz diye korkuyorlar o yüzden yöneldiler.

Osimhen' sevenleri üzmeyelim baba.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birincisi hayirsiz olsun. Ikincisi hala Galatasaray ile fenerin bugun icinde bulunduklari durumu ve hedeflerini bir tutuyorsunuz. Bu da cok yanlis bir bakis acisi. Bizim derdimiz sirf sampiyonluk degil daha iyi futbol, daha cok taninirlik, daha iyi bir stadyum, daha iyi altyapi gibi genis capli bir gelisim. En azindan oyle olmali. Onlarin tek derdi lig sampiyonlugu. Avrupa olur olmaz cok ta taktiklarini zannetmiyorum. Yeter ki ligi kazansinlar. Birinci hedefleri bu ondan sonrasina sirasi gelince bakarlar.

Yani biz cok boyutlu bir kazanim isterken onlar tek boyutlu bir evrende yasiyorlar. Fatih Terim'in mesajini hatirlayalim.

Geri
Üst Alt