- 16 Haziran 2010
- 203.105
- 154.959
- 6.838
Jose Mourinho: “Mimovic muhtemelen hiçbir listede olmayacak. Biliyorsunuz ki Türkiye’de manasız bir yabancı kuralı var.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sag beki bosa mı aldılarJose Mourinho: “Mimovic muhtemelen hiçbir listede olmayacak. Biliyorsunuz ki Türkiye’de manasız bir yabancı kuralı var.”
maximin kadro dısı gelir
8.5+ bonus verdiler. Mou Osayi'yi beğenmiyor diyorlar sözleşme de uzatmadı onu neden listeden çıkarmıyorlar ki. Osayi mi kabul etmiyor onu acaba?Jose Mourinho: "Mimovic yabancı kuralından dolayı bu sezon forma giyemeyecek"
Bilmiyorum ama Mimovic'i baska bir takima kiralik gonderirler belki.8.5+ bonus verdiler. Mou Osayi'yi beğenmiyor diyorlar sözleşme de uzatmadı onu neden listeden çıkarmıyorlar ki. Osayi mi kabul etmiyor onu acaba?
bize verirler miBilmiyorum ama Mimovic'i baska bir takima kiralik gonderirler belki.
bizim bıyıklıda "debri tarihi pazarda olabilir pteside olablir bir beklentim yoHğ"Türkiye Futbol Federasyonu, Tahkim Kurulu kararlarını açıkladı.
Fenerbahçe'ye verilen 2 milyon liralık ceza ve Ali Koç'a verilen 45 günlük hak mahrumiyeti cezalarında indirime gidildi.
Kulübe verilen ceza 1 milyon liraya, Ali Koç'a verilen ceza ise 22 güne indirildi.