@Keramettin TANRIVERDİ geçen sezon başı bu sene şampiyon olursak ali büyük ihtimalle gider demişti açıkçası ben pek ihtimal vermedim ama ali galiba gidecek harbiden
Ben baskılara dayanamaz bırakır diyordum da düşündüğüm kadar tepki olmadı.

Hatta yönetim elinden geleni yaptı daha napsın falan diyorlar.

Bu işten fayda sağlayanlar var kesinlikle, mevzu fener değil.

Bu dernek olayi nedir ya, yok mu rezil edici video kaydi falan filan sabahtan baslasin eglence

Mabadına meşale sokan taraftarın olan kulübün gündem değişsin diye yapmayacağı yoktur. Bu haberde buna benziyor gibi.

Mabadına meşale sokan taraftarın olan kulübün gündem değişsin diye yapmayacağı yoktur. Bu haberde buna benziyor gibi.
Oylese buyuk aptallik, eglenceyi katliyor denebilir...

Saka maka cok karisacak bunlarin icisleri belli. Bjl-demiroren iliskisine dogru gidiyor fener-ali koc. Enkaz demem ama baya sikintili ortam birakacak arkasinda

Ben baskılara dayanamaz bırakır diyordum da düşündüğüm kadar tepki olmadı.

Hatta yönetim elinden geleni yaptı daha napsın falan diyorlar.

Bu işten fayda sağlayanlar var kesinlikle, mevzu fener değil.
Fayda sağlayanlar kesin vardır böyle bir yapıda,ama fayda sağlamadığı halde destekleyenler de var.Diğer branşlarda başarılıyız,yapı var Fetöcü GS falan diye.Fb'ye bir futbol takımı gibi değil de bir siyasi parti gibi bir şey olarak bakan bayağı adam var

şampiyonluk maçının olduğu gün
fenerin konuşulması?

evet bence onlar haklı

Fayda sağlayanlar kesin vardır böyle bir yapıda,ama fayda sağlamadığı halde destekleyenler de var.Diğer branşlarda başarılıyız,yapı var Fetöcü GS falan diye.Fb'ye bir futbol takımı gibi değil de bir siyasi parti gibi bir şey olarak bakan bayağı adam var
İdeoloji veya benimsenen bir kavram yokki ortada

Siyasi parti bağlılığını gerektirecek bir durum da yok bence çıkar mevzusu

İdeoloji veya benimsenen bir kavram yokki ortada

Siyasi parti bağlılığını gerektirecek bir durum da yok bence çıkar mevzusu
Var aslında,biz Atatürk'ün takımıyız,hükümete boyun eğmiyoruz ondan böyleyiz,GS yalakaların takımı her devrin takımı vb. bu retoriğe inanan çok adam var kongrelerinde

Var aslında,biz Atatürk'ün takımıyız,hükümete boyun eğmiyoruz ondan böyleyiz,GS yalakaların takımı her devrin takımı vb. bu retoriğe inanan çok adam var kongrelerinde
Tamam da gerçekçiliği olmayan ve yansımayan bir olgu bu.

Neye göre Atatürkün tanımı, ne olunca oluyor mesela

Hükümete boyun eğmediğinden mi MHP ile CB ofisinden çıkmıyorlar, her gün federasyondalar

Bunların bir karşılığı yok

Profesyonel ligler başladığından beri ligi 26. kez ikinci bitirmiştir. Tersten 5 yıldız 🤣🤣🤣🤣

Özetlerine baktım şimdi.
Yine haram 3 puan almışlar.
Sonra biz niye Şampiyon olamıyoruz diye halen ağlıyorlar.

Glatasarayli astrologlarin transit jupiter den ötürü seneye favori gördüğü benimse zor bi dönem gecireceklerini düşündüğüm kulüp.yaz ayı boyunca ve sene içerisinde birçok kısıtlanma,engel karşılarına cikacak.

Geri
Üst Alt