fenerbahçe

Bugün kendi sahalarında maclari var yemekhanede veda düzenliyorlar. Bunun tek sebebi alinin taraftardan korkması :D Kendi taraftarından bu kadar korkuyorsan defolup gidersin o koltukta oturma ısrarı niye o zaman. Beyinler muşmula olmus.

Yürüyüş varmış caddede doğru mu? @Can Erden
tam caddeyi görmüyorum birazdan markete uğrayacağım bir bakarım .

ama 3 fenerli geçti formalı yarım saat önce falan balkonda kahve içiyordum - hayvuan gibi byrak asılı şu an el salladılar - kadın olan tebrikler dedi.

bayılıyorum düzgün insanlara.

Dzeko ve Tadic ile çok ciddi güç kaybettiler evet yaşlı ve hantal oyunculardı lakin son 2 yıldır yarışmacı olmalarının nedeni bu 2 adamdı hem skor anlamında bilhassa anadolu takımlarının kalitesizliğini çok kullanıyorlardı ve liderlik özellikleri vardı.
İkisi toplam 2 yılda 100'ün üstünde skor yapmış bu korkunç bir değer yani yerlerine alacakları 2 adam bunun yarısını yapsa Fener seneye 70 puan anca toplar demektir.

Yürüyüş varmış caddede doğru mu? @Can Erden
şaşkınbakkal ışıklar (ki toplanma noktasıdır genelde bir çok şeyde burada) her zamanki gibi bir kalabalık olmuş - kalanı normal maç günü stada yürümece gibi.

öyle düşünürsen her maç günü yürüyüş yapıyorlar aslında - stad konumları "maç günü takılmacalar" için baya uygun.

şaşkınbakkal ışıklar (ki toplanma noktasıdır genelde bir çok şeyde burada) her zamanki gibi bir kalabalık olmuş - kalanı normal maç günü stada yürümece gibi.

öyle düşünürsen her maç günü yürüyüş yapıyorlar aslında - stad konumları "maç günü takılmacalar" için baya uygun.
Şimdi baktım twitterda az sayıda kişiden oluşan bir grup toplanmış Şaşkınbakkalda

Oyunculara gram sempatim yok ama 38 yaşında, 36 yaşında çoğu futbolcudan daha fazla iş yaptılar, canlarını dişlerine taktılar. Buna rağmen böyle gönderdiler. Haketmediler..

Şimdi baktım twitterda az sayıda kişiden oluşan bir grup toplanmış Şaşkınbakkalda
klasik toplanmaca işte , kendileri organize olmazlar burada genelde , taraftarı bölünmüş halde. Cadde taraftarıda aksiyon olmadan uğraşmaz keyfinebakar yormaz kendini. anca hazır kalabalık olunca katılır.

seçim erken olursa o zaman bir şeyler olur mutlaka ama - ki dünkü veda işinden sonra bizim kutlamaları izleyince nefret kusacak bir kesim taraftarı bugün stada giderse.

Kendi kötülüklerinde boğuldukları bir sezon olduğu için bir kısmına Galatasaray sempatik gelmeye başlamış bile. Çevremde emarelerini görmeye başladım. Sezon boyu hakaretler, ithamlar, sezon bitince "zaten hak ettiniz"ler. Bu iki yüzlü tutum Fenerlilerin kendi iç hesaplaşmasıyla meyvesini verip bize olumlu dönecek rahat olalım.

Geri
Üst Alt