Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 33.925
- 29.037
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam caddeyi görmüyorum birazdan markete uğrayacağım bir bakarım .Yürüyüş varmış caddede doğru mu? @Can Erden
şaşkınbakkal ışıklar (ki toplanma noktasıdır genelde bir çok şeyde burada) her zamanki gibi bir kalabalık olmuş - kalanı normal maç günü stada yürümece gibi.Yürüyüş varmış caddede doğru mu? @Can Erden
Şimdi baktım twitterda az sayıda kişiden oluşan bir grup toplanmış Şaşkınbakkaldaşaşkınbakkal ışıklar (ki toplanma noktasıdır genelde bir çok şeyde burada) her zamanki gibi bir kalabalık olmuş - kalanı normal maç günü stada yürümece gibi.
öyle düşünürsen her maç günü yürüyüş yapıyorlar aslında - stad konumları "maç günü takılmacalar" için baya uygun.
klasik toplanmaca işte , kendileri organize olmazlar burada genelde , taraftarı bölünmüş halde. Cadde taraftarıda aksiyon olmadan uğraşmaz keyfinebakar yormaz kendini. anca hazır kalabalık olunca katılır.Şimdi baktım twitterda az sayıda kişiden oluşan bir grup toplanmış Şaşkınbakkalda
tivit olarak orada toplanılıp kısa süre sonra yürüyeceğiz denmişYürüyüş varmış caddede doğru mu? @Can Erden
Bu tup un X hesabi acilmadi mi hala