fenerbahçe

Bu kadar köklü bir camia daha ne kadar rezil bir hale gelebilir diyorsun ama her dakika farklı bir rezillik yaşatıyorlar. Kimliksiz bir camia olma yolunda ilerliyorlar.

Birkaç yıl önce duymuştum ben bu markayı. İsim zaten direkt Kobani'yi çağrıştırıyor ama asıl sıkıntı herifin açıklamaları korkunç. Açıklamaları görünce Türk yoğurdunu Yunan yoğurdu diye satması zaten hiçbir şekilde şaşırtmıyor.

Bizim Meritking rezilliğinin 1 milyon katı falan daha rezil bir olay. Tabii çok güzel ölü taklidi yapacaklar.

Birkaç yıl önce duymuştum ben bu markayı. İsim zaten direkt Kobani'yi çağrıştırıyor ama asıl sıkıntı herifin açıklamaları korkunç. Açıklamaları görünce Türk yoğurdunu Yunan yoğurdu diye satması zaten hiçbir şekilde şaşırtmıyor.

Bizim Meritking rezilliğinin 1 milyon katı falan daha rezil bir olay. Tabii çok güzel ölü taklidi yapacaklar.
Basit taraftarları ne yapsa destekliyor.

çatısında mustafa kemal atatürk yazan chobani stadyumu

Rezalat, formayada asalaya para veren ermeni bir firma sponsor olsun çoraplarda yunan tam olur. Ortamlarda da Atatürk diye dolaşırlar

Her konuşmasında kendilerine Atatürkçü diyenler Erdoğanı ziyarete Atatürk silüetsiz forma ile gidiyor(Özgür Özel ve Devlet Bahçeliye Atatürk silüetli forma ile gitmişti) :D Adam Siyasette olmadan bile Atatürk üzerinden siyaset yapıyor. Stadın üstüne Atatürk yazınca en büyük Atatürkçü olmuyorsun, onun değerlerini temsil edince oluyorsun.

Geri
Üst Alt