fenerbahçe

Atatürke suikast düzenleyen bir baskan ve ismini verdikleri stat. Yeni ismi cok yakisti.

Ataturkü bize biraksinlar otede acilimini yapsinlar sahte 5 yildizlari ileee

6 diyen sarlatanlaranbak 7+ bonustan 10 M paket

Kavga goruntuleri yok mu? Kesin cikmistir beklentim var

İlk yarı hakem sürekli fener lehine düdük çaldı Zorbay küçük denen şerefsiz. Gerçekten inanılmaz. Ayağı kayıp düşen fenerli görünce düüüt. Tekme Tokat giren fenerli görünce oyna devam. Aynen böyle idi İlk yarı. Hatta bir ara Lazio'lu Topçular tepki göstermeye başladı.

Resmen bu sezon olacakların fragmanı. Kodumun teröristleri. Hertarafa sahte yıldızlarıları koymuşlar. Dünyada var mıdır sahte yıldız örneği, sanmıyorum.

Atatürke suikast düzenleyen bir baskan ve ismini verdikleri stat. Yeni ismi cok yakisti.

Ataturkü bize biraksinlar otede acilimini yapsinlar sahte 5 yildizlari ileee

GxGYZE_W8AApYKM

Skriniar bunlar için kesinlikle yanlış transfer mou savunmayı geride kurup yine kontra arayan takım kafasında olacak ama ağır stoperller olunca savunmayla hücum arası bağı kuramazlar

SON DAKIKA | Fenerbahçe yönetimi, 9 Ağustos'ta Alanyaspor ile oynanacak Süper Lig ilk hafta maçı için Türkiye Futbol Federasyonu’na erteleme talebinde bulundu. [DHA]

Arayıp bulamayan vardır, bu muhabbetler yıllar önce sözlüklerde, forumlarda konuşuldu Fenerbahçe ile hiç alakası olmadığı zamanlarda. Öyle bir taraftan uydurulmuş şeyler değil;

0:48

Arayıp bulamayan vardır, bu muhabbetler yıllar önce sözlüklerde, forumlarda konuşuldu Fenerbahçe ile hiç alakası olmadığı zamanlarda. Öyle bir taraftan uydurulmuş şeyler değil;

bu iş zaten çok net siyasetin eliyle olan birşey ,ali çok fazla mhpyle iç içe oldugu için ihale ona vurdu ama bize ve diger takımlarda gelecek bence şirin gösterme adına
o yüzden cok tepki veremıyorum
adam fenere sponsor oluyor 1 saat sonr rte ye gidiyor
işin komik tarafı fenerin embesil kitlesinin çogu hala bunun siyasi oldugunu anlayamıyor yada işlerıne gelmıyor

Bu herif yerlestirilmis ajan degilse ben de bi sey bilmiyorum

Geri
Üst Alt