Projeyi görünce kazılan ve temel yer o binaya göre küçük gelmişti biraz ama herhalde fotoğraf vb. nedenlerledir. Kapalı alan olarak daha büyük sanırım ama içinde Fenerium mağaza falan olacakmış.
Fotodaki kisim tabi tum proje icin degil, etap etap yapilacaktir muhtemelen, siraya koymuslardir ama proje icerigini merak ettim bu kadar derin kazma isini. Ya da arazide epey tesviye var, bilemedim.

Fotodaki yerde ben 3 kat kapali otopark gibi bir derinlik seziyorum örnek mesela(8-9 metreye yakin gibi) Kapali havuz vs olacaktir muhakkak, teknik hacimler vs de o kadar yer almaz ama proje dahilinde neyse odur tabii ki.

Koç yaptığı yapacağı her hamlede yanlışı bulma gibi bi beceriye sahip olsa da bu kadar ortalığı gerdiği yetti artık. Saran gibi her anlamda gücü daha az biriyle daha kolay rekabet ederiz. Ama yine Koç'u seçerler muhtemelen.

Adamlar zamanında anelka carlos çekmiş biz kimiz abi şu 2 transfer için 2 yıldız daha almalılar bence federasyona başvurun 7 yıldızlı olun nasıl olsa sahada giyemiyorsunuz 8 9 10a kadar yolu var

Geri
Üst Alt