Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.858
- 20.830
- 1.848
aramızda fenerbahçeyi sevenlerin barınması ne kadar doğru?dostum hayatsız mısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aramızda fenerbahçeyi sevenlerin barınması ne kadar doğru?dostum hayatsız mısın
Günümüz kadinları neden badboy seviyor?
dostum biz yaratılanı severim yaradandan ötürü ekolündenizaramızda fenerbahçeyi sevenlerin barınması ne kadar doğru?
dostum biz yaratılanı severim yaradandan ötürü ekolündeniz
kimseyle düşmanlığımız olmaz üç günlük dünyada babanız amcanız gsli diye gsli olmuşsunuz fbli olsa fbli olacağdınız
bırakın bu boş muhabbetleri bıçak görseniz kaçarsınız
Feramuz yine birsey yaziyor ama anlasilmiyor
Yeni yönetim yetki aldı mı divan kurulundaHamdi Akın'ı dinledim TV100'de adam 850 milyon dolarlık plan- proje diye yaptığı röportajı açtı. Aynen aktarıyorum 300-350 milyon Ataşehir sayıyor ama %20'si Fb'ye kalacakmış. Kayacık'ta 70 milyon sayıyor 35-40 milyonu Fb'ye kalacakmış. Stadın 65 bin kişiye çıkarma maliyeti min 100 milyon dolar, Maltepe yeni tesislerin maliyeti de 150 milyon dolar, Samandıra amatör tesis yatırım yaklaşık 100 milyon dolar vb. bir kaç daha saydı mı tam bilmiyorum. Lakin o 850 milyon dolar Fb'nin kazanacağı para değilmiş projelerin toplam maliyeti imiş. Yani Fb 2 arsa dışındaki onlardan da toplam 100 milyon dolar( BB borcunu para peşin gelmeyeceği için faizleriyle kapatacak gibi.). Diğerleri hep büyük giderler uzun vadede dönüşü olacak işler ama kısa vadede büyük külfetlermiş.
Bu hafta sonu yetki kurulları.Yeni yönetim yetki aldı mı divan kurulunda
He ok ben de divanda ne yetkisi bu nasıl tüzük demiştim bu hafta sanıp.Bu hafta sonu yetki kurulları.