Herifler ManU gibi sıfır başarı ama sınırsız para. Sadece bonservis falan da değil öyle manyak yıllık ücretler veriyorlar ki gönderdikleri oyuncuların bile bir sürü hem yıllığını hem tazminatını veriyorlar ve hangi parayla nasıl veriyorlar kimse açıklayamıyor. Stadyum geliri, ürün geliri, sponsor geliri eyvallah da o kadar da değil lan. Şu paraları ortalama üst EPL takımları anca harcıyor.

Oyuncuyu da bize isterdim hani sırf Osimhen'le aralarındaki bağdan bile isterdim ama yıllık 10 m verdiğin adamdan da ister istemez öyle bir beklentiye giriyorsun ki adam sakatlanmayacak, formu düşmeyecek, neredeyse her maç skor yapacak... Zor iş. Ama bunların hücumdaki kısırlığını çözme anlamında ciddi katkı sağlayabilir. O bakımdan kötü oldu.

Yahu araya girin alın falan diyorsunuz bahsi geçen para 40 milyon yuro 😂

Son 3,5 sezonda Serie A ve CL'de 137 maçta 55 gol 27 asisti var adamın. Buna balon dersek komik olur. Ancak kendisinde ilk fırsatta yatışa geçip götü göbeği salacak bir topçu havası seziyorum. Umarım öyle olur.

Ömrümde bu kadar popülist yönetilen bir camia daha görmedim. Kerem'i beğenmeyip Musaba'yı aldınız adam iyi de oynuyor. Şimdi takımlarında forvet ihtiyacı varken iyi olan bölgelerine adam alıyorlar.

Sırf Galatasaray'a çalım atacağım, taraftara şirin gözükeceğim diye. Bu kafayla, bu niyetlerle devam ettikleri sürece işleri rast gitmez.

Isin en kötü yanlarından birisi de 3 puan var ve içeride fbyi cok az yenebiliyoruz.Gecen sene fb gotu kadayıf adamlarla geldi yine berabere kaldık.Bu sene ilk defa on tarafta statik değil atlet adamlarla gelecekler o da var artık bilmiyorum cidden.Goztepe,bjk,ts,samsun depleri falan

Tutarsa fb yüzyılı başlar

Osimen sende pası veremedin,lokmanı bize ikna edemedin,fbye gitmesine engel olamadın bi müddet gözüme gözükme

Tutarsa hiç gözükme

Geri
Üst Alt