cok para
bu paralara bize istemezdim
bonuslarla 40m bonservis
9m maas

yani bu parayi cok ekstra birine anca verirdim sahsen
Lookman cok cok cok iyi ama o kadar ekstra degil

yine de Fb'nin almasi cok kotu oldu
epey mac alir

OB'nin samp olabilmesi icin kadro kaliteleri arasinda net bi fark olmasi gerekiyor
hala daha iyi kadromuz ama o kadar net bi fark yok

hayırlı olsun demek lazım. Ama ben yıl içerisinde bir ceza yiyeceklerini düşünüyorum. Bu kadar şuursuzca harcama mutlaka bir cezaya dönecektir. Sonra yine “Önümüzü kestiler” goygoyu dinleyeceğiz

Ben anlamıyorum neymiş efendim 40 milyon etmezmiş yahu bu devirde 40 milyon para mı bugün en dandik adama bile kapıyı 25-30’dan açıyorlar adamlar gidip alıyor biz 1 aydan beri bi orta saha alamadık kadro olarak bizden üstünler forvet hariç adamların yedeklerine bakın bide bizimkilere neyi bekliyoruz limitse limit paraysa para hepsi bizde ama yönetim beceriksiz

Verilen para beni bağlamaz. Araya girip biz almalıydık alamıyorsak bile fiyat yükseltmeliydik. Fener için iyi transfer santrafor alamazlarsa orada bile oynatırlar.

Bankalar birliğinden $67M verip çıktılar geçen haftalarda genduzi $30M lookman $40M musamba $6M forvet adama $22M diyorlar etti sana $180M kafadan bir Allahın kulu çıkıp sormaz mı nereden geldiğini bu paraların?
John duran $22M kiralık bir yılık parası onu saymıyorum bile

Arkadaşlar zaten bu sene fener ffp dahilinde denetlenecek. Adamlar transfer yasağı alacakları ve uzunca süre transfer yapamayacakları için ne var ne yok alıyorlar. Stratejileri yanlış değil

Atletico ya bedava Ahmeti verelim mallorca'ya falan satıp Lookman'a para tamamlasınlar.

Lan bunlar kimi alırsa alsın senin 2 orta saha Alman lazım. 1tane alırlar mı diye bakiyoruz

Geri
Üst Alt