27 yaşında adama 40 milyon gömmek akıl karı değil saran nasılsa gidicem diyip mali mulku satıp basiyor

hayırlı olsun demek lazım. Ama ben yıl içerisinde bir ceza yiyeceklerini düşünüyorum. Bu kadar şuursuzca harcama mutlaka bir cezaya dönecektir. Sonra yine “Önümüzü kestiler” goygoyu dinleyeceğiz

üzgünüm ama onlara kimse ceza vermeyecek, bırak cezayı incelenmeyecekler bile

Forvetleri yok kanat alıyorlar hala
Bence kanatlari forvetlerden daha vasat, kerem ve nene var santraforlari o kadar kötü değil çünkü dünya piyasasında santrfor yok juve el nesyri'ye felan teklif yapıyor gecen sene gönderdiği kolo muaniye teklif yaptılar.
Mesela kante alsalardı o kadar fark yaratmazdi bence orta sahaları kaliteli lüks olurdu ama lookman fenere güç katar

Ne bitmeyen kaynakmış ya, 40 milyon bons artı 9 milyon maaş, nasıl bir bütçe nasıl bir limit adeta derya deniz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Domuz gibi saldirmalari, okuz gibi para sacmalari normal. Arayi kapatmaya calisiyorlar. Sorgulayan, denetleyen yok mu, orasi ayri konu.

Peki bizim mal yonetim hala neyi bekliyor?

Financial fairplay vs sadece bize mi isliyor? Bu paranin kuyusu nerden geliyor?

2025 / 2026 sezonu harcama limitleri..

Galatasaray 12.8 Milyar TL
Fenerbahçe 6.2 Milyar TL

Üstüne adamlar da bizim gibi Bankalar Birliği anlaşmasından çıktılar. Limitleri 10 Milyar TL sını geçmiştir.

Onların yaptığı harcamalara 'nereden geliyor bu para' diyerek şaşırıp, öküz altında buzağı aramak yerine, 13 Milyar TL lık devasa bir harcama limiti ile bizimkilerin neden bir oyuncu transfer edemediklerine yoğunlaşmak, bunu irdelemek lazım..

Bunun adı iş bilmezliktir, beceriksizliktir.. Teknik adamından başkanına..

Geri
Üst Alt