Hic istemem Lookman'i Fener'e. Fener'e 3 gomlek buyuk topcu. Umarim olmaz, insallah olmaz.

Bence kanatlari forvetlerden daha vasat, kerem ve nene var santraforlari o kadar kötü değil çünkü dünya piyasasında santrfor yok juve el nesyri'ye felan teklif yapıyor gecen sene gönderdiği kolo muaniye teklif yaptılar.
Mesela kante alsalardı o kadar fark yaratmazdi bence orta sahaları kaliteli lüks olurdu ama lookman fenere güç katar
Musaba'yı kastediyoruz. Kerem artık yedek.

Maliyet cok fena ama gene iyi transfer yaptilar. Adamlarda para limitsiz oldugu icin maliyet onemsiz. Steven sampiyonlugu kafaya koymus.

Lookman parayı seçerse fenere gelir atletiko ya gitmez

Onun bunun evlatları kimi istediysek aldılar

Eziklik diz boyu.

Yıllardır biz kimi istersek daha fazla para verip onu almaya çalışıyorlar.

Atleti 30 milyon teklif etmiş reddetmiş Atalanta.

Atleti 30 milyon teklif etmiş reddetmiş Atalanta.
Atletico'yla 10 milyona dostluk anlaşması imzalayıp Lookman'ı onlara aldırarak kendilerinden ileriki yıllarda altyapı/tesisleşme desteği alma, daha uygun maliyetlere transfer yapma işi ;D

Bazılarınız milyonu bin sanıyor herhalde?! Bizde kiralık oynayıp ligi kırmış olmasa Osimhen' e o bonservisin verilmesini de istemezdim şahsen; Allah korusun ağır bir sakatlık yaşasa sk tuttun demektir. Ona verildi diye, ''Falancaya da verilir filancaya da...'' İyi ki Dursun Başkan pintilik yapıyor diye düşünüyorum bazen. Anlayın artık, bizde FB de olduğu gibi zenginler para yağdırmıyor...

Abartıyorum, mesela herifler gözü karartıp bir şekilde 300 milyon bonservis, 30 milyon maaşla Haaland' ı getirseler, yine ''Vay biz niye almadık?'' mı diyeceksiniz yani?..

İşimize bakacağız; sağlam bir 6, Apo ile rotasyon için sol stoper yeterli şimdilik, başka kontenjan yok zaten. Deniz Gül ve Ümit Akdağ alınabilirse ikinci bir orta saha ve sağbeke gelir sıra. Kanat lazım değil şimdilik...

Bazılarınız milyonu bin sanıyor herhalde?! Bizde kiralık oynayıp ligi kırmış olmasa Osimhen' e o bonservisin verilmesini de istemezdim şahsen; Allah korusun ağır bir sakatlık yaşasa sk tuttun demektir. Ona verildi diye, ''Falancaya da verilir filancaya da...'' İyi ki Dursun Başkan pintilik yapıyor diye düşünüyorum bazen. Anlayın artık, bizde FB de olduğu gibi zenginler para yağdırmıyor...

Abartıyorum, mesela herifler gözü karartıp bir şekilde 300 milyon bonservis, 30 milyon maaşla Haaland' ı getirseler, yine ''Vay biz niye almadık?'' mı diyeceksiniz yani?..

İşimize bakacağız; sağlam bir 6, Apo ile rotasyon için sol stoper yeterli şimdilik, başka kontenjan yok zaten. Deniz Gül ve Ümit Akdağ alınabilirse ikinci bir orta saha ve sağbeke gelir sıra. Kanat lazım değil şimdilik...
Her doğru heryerde söylenmez renkdaş. Ortam çok gergin, millet hıncını çıkaracak adam arıyor.

Her doğru heryerde söylenmez renkdaş. Ortam çok gergin, millet hıncını çıkaracak adam arıyor.
Kendi perspektifimle gördüğüm gerçekleri söylemekten çekinmem, isteyen çemkirsin. Saçma sapan paraları etmeyeceğini düşündüğüm adamlar için savurmuyorlar diye yönetime, ona buna bela okumak goygoyculuğu hiç bana göre değil...

Geri
Üst Alt