- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Hic istemem Lookman'i Fener'e. Fener'e 3 gomlek buyuk topcu. Umarim olmaz, insallah olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musaba'yı kastediyoruz. Kerem artık yedek.Bence kanatlari forvetlerden daha vasat, kerem ve nene var santraforlari o kadar kötü değil çünkü dünya piyasasında santrfor yok juve el nesyri'ye felan teklif yapıyor gecen sene gönderdiği kolo muaniye teklif yaptılar.
Mesela kante alsalardı o kadar fark yaratmazdi bence orta sahaları kaliteli lüks olurdu ama lookman fenere güç katar
Adamlarin zengini bitmiyor. Kara para aklama muessesi.Financial fairplay vs sadece bize mi isliyor? Bu paranin kuyusu nerden geliyor?
Zenginden ziyade oyuncu satışları çok şaibeli. Kıçına teneke bağladıkları şimanskiyi bile 10,5 a satmışlar yersen.Adamlarin zengini bitmiyor. Kara para aklama muessesi.
Üzerini biz tamamlayak Ahmedi verip, yusufta bonus. 2 taşla 3 kuşAtleti 30 milyon teklif etmiş reddetmiş Atalanta.
Bu ne zaman oldu ?Üstüne adamlar da bizim gibi Bankalar Birliği anlaşmasından çıktılar. Limitleri 10 Milyar TL sını geçmiştir.
Atletico'yla 10 milyona dostluk anlaşması imzalayıp Lookman'ı onlara aldırarak kendilerinden ileriki yıllarda altyapı/tesisleşme desteği alma, daha uygun maliyetlere transfer yapma işiAtleti 30 milyon teklif etmiş reddetmiş Atalanta.
Her doğru heryerde söylenmez renkdaş. Ortam çok gergin, millet hıncını çıkaracak adam arıyor.Bazılarınız milyonu bin sanıyor herhalde?! Bizde kiralık oynayıp ligi kırmış olmasa Osimhen' e o bonservisin verilmesini de istemezdim şahsen; Allah korusun ağır bir sakatlık yaşasa sk tuttun demektir. Ona verildi diye, ''Falancaya da verilir filancaya da...'' İyi ki Dursun Başkan pintilik yapıyor diye düşünüyorum bazen. Anlayın artık, bizde FB de olduğu gibi zenginler para yağdırmıyor...
Abartıyorum, mesela herifler gözü karartıp bir şekilde 300 milyon bonservis, 30 milyon maaşla Haaland' ı getirseler, yine ''Vay biz niye almadık?'' mı diyeceksiniz yani?..
İşimize bakacağız; sağlam bir 6, Apo ile rotasyon için sol stoper yeterli şimdilik, başka kontenjan yok zaten. Deniz Gül ve Ümit Akdağ alınabilirse ikinci bir orta saha ve sağbeke gelir sıra. Kanat lazım değil şimdilik...
Kendi perspektifimle gördüğüm gerçekleri söylemekten çekinmem, isteyen çemkirsin. Saçma sapan paraları etmeyeceğini düşündüğüm adamlar için savurmuyorlar diye yönetime, ona buna bela okumak goygoyculuğu hiç bana göre değil...Her doğru heryerde söylenmez renkdaş. Ortam çok gergin, millet hıncını çıkaracak adam arıyor.