Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 19.219
- 9.068
- 1.948
Yine mağdur olmuşlar.
Bunlar şeytan bunlar firavun.
Bunlar şeytan bunlar firavun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni bir kamyon arkası sözü görecek miyiz bakalım?Hadi bakalım bize racon kesen şaklaban buna cevap verecek mi görelim
Ben de onu bekliyorum bakalım bu hacı zaten namusu,şerefi olan bir adam değil pek bir beklentim de yok amaYeni bir kamyon arkası sözü görecek miyiz bakalım?
GebersinNelson Semedo, yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak. (AA)
Fotoğraf üzerinden pozisyon yorumlamak aynı Tanju Çolak'ın slow motion görüntüdeki adamın 8 saniye havada kalmasını sayması gibi bir şey.
Vay arkadaş. Gerçek manada montaj vb. işlere giriyorlar çok tehlikeli bir yapı Fb sosyal medya örgütü. Sosyal medya ile ilgili bir an önce bir şeyler yapılmalı. Bu yapay zeka ile birlikte iş iyice farklı noktalara gitmeye başladı bundan bağımsız genel olarak.
Buna inandığımdan değil bu arada ama burada da görüldüğü gibi foto üzerinden de pozisyon yorumlayanlarda ciddiye almak büyük hata.
1 hafta sonra oyansr aliskinlar yalan soylemeyeFenerbahçe, Nelson Semedo'nun sol diz iç yan bağlarında kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı.
Semedo'nun da perti çıkmış. 3-4 hafta kaçırır. Milli aradan sonra döner belki.