kim gelirse gelsin aziz'in kulübü olacak zaten o yüzden sıkıntı yok. futboldan çok bi bok anlasa 10 yıl ekonomisini domine ettiği türkiye ligini gariban galatasaray'dan daha çok kazandırırdı

Jesus geri gelirse önümüzdeki sezon bayağı zor geçebilir. Son yıllardaki açık ara en iyi hocalarıydı.

Jesus ha
Uğur meleke edebi ve romantik metinler hazırlamaya başlamıştır

yeniden Jesus mu

eyvah fb yüzyılı başlıyor demektir buu .

Bu heriflerin adaylari valla icler acisi.

Safi, CB diksiyonunu kopyalamaya calisip KORKMUYORUZ gibi abzurt slogan uzerine konusuyor. 2 senelik yuksek divan uyesinin baskan cikmasi fazla komik olur (uy degil, yuksek divan uyesi yani-kendi soylemis)

Aziz gene baslamis 1 milyon kisi caddede yuruduk (1 milyon falan alakasi yoktu) , hemen anitkabire yuruduk , hapis yattim edebiyatina baslamis hemen.

Ikisininde soylemesi gereken realist sey ,bu sezon cabalayacigiz ama once ekonomiyi duzeltmek rayina oturtmak lazim demek. Ama bunu dediklerinde beyni yikanmis kitle ikna olmayacak. Ikiside hayal satiyor ve muhtemelen oylar baya bolunecek, net kazanir profil yok.

Onumuzdeki sene eminim MAA vs Ali Koc secimi izleyecegimize ya da ikisinden biri cikacak ortaya.

Paolo Maldini, Fenerbahçe'ye Stefano Pioli'yi önerdi! (La Repubblica)

Aziz Yıldırım: "15 gündür Aykut Kocaman'ı görmedim. Daha önce her hafta yemek yiyorduk. Etki altında kalmamak ve hata yapmamak için bekliyorum. Yabancıya karışamazsın. Yerli de her şeye müdahale ettirmez. İkisinin de olumlu-olumsuz tarafları var."

Aziz Yıldırım: "Biz, federasyon ve hakemlere nasıl yaklaşacağız? Biz gelince hepsini kucaklayacağız. Oturup konuşacağız. Varsa raporlar onları inceleyeceğiz. Herkes kavga etmemizi bekliyor. Beklemesinler. Konuşacağız ama hakkımızı yedirmeyiz. Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin de Türkiye'ye ihtiyacı var."

Safi saklaban gibi davraniyor, "para **ciyorum, verin bana koltugu" modunda.

Aziz nostalji ile hapis yattim, benden once bir seyiniz yoktu edebiyatiyla kendinin bunama surecinde oldugunu gosteriyor.

Pazar gunu enteresan olacak. Cumartesi de stat konusmalae falan olur.

Safi saklaban gibi davraniyor, "para **ciyorum, verin bana koltugu" modunda.

Aziz nostalji ile hapis yattim, benden once bir seyiniz yoktu edebiyatiyla kendinin bunama surecinde oldugunu gosteriyor.

Pazar gunu enteresan olacak. Cumartesi de stat konusmalae falan olur.
Azizciyim

Fenerde baskan olmak istiyorsan yuzde 80 basarili sayilacak secim tanitim filmi ornegi.

Ben nefret ederim kendisinden, ali koc ile ayni kategoride benim icin.

Safi de onun uzantisi.

Safi paralar basacak - bir 10 sene kimse bakmaz hesap kitap nasil oluyor diye. Ama beceriksiz oldugu kesin, "ya tutarsa" mantiginda goruyorum.

Azizin kafasi 15 sene geride gibi hala.

Cok aradayim, hangisi iyi kotu olur diye ama oylar cok yakin olsun secimde. Hangisi kazanirsa kil payiyla kazansin, surekli ic muhabbet yasarlar o zaman, zaten 3 yillik doneme hazirlanacak MAA / Ali Koc 1 sene boyunca.

Aziz alamazsa zaten nihayet artik adi anilmaz.

Geri
Üst Alt