- 31 Ağustos 2021
- 68.520
- 49.174
- 3.258
Wtf hahahMahmut Uslu: "Gerçek şu ki Galatasaray ekonomik olarak bizi geçmiş durumda. Bu konuda biz devletten yardım isteyeceğiz."
??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wtf hahahMahmut Uslu: "Gerçek şu ki Galatasaray ekonomik olarak bizi geçmiş durumda. Bu konuda biz devletten yardım isteyeceğiz."
??
Para konusunda
Hani ilk vergiler ödenecekti. Bu ne dayı bu kadar iğrenç bir düzen mi olur. Transfer cezası olması gereken kulüp yüksek maaş verip oyuncu getiriyor.Mahmut Uslu: "2022 yılından bugüne hiçbir vergi ödenmemiş. 150 milyon € civarında vergi borcumuz olduğu söyleniyor. Vergi borcu sonunda ödenecek. Sokaktaki vatandaş ödüyorsa kulüpler de ödeyecek. Ya erteleme ya taksitlendirme yapılacak ama ödenecek. Bu yönetim bazı gelirleri de kullanmış."
Ne tur bir yardim? Bizi alasagi etmek mi yoksa devletten bedava arsa dilenmek mi?Ekli dosyayı görüntüle 324499
Mahmut Uslu: "Gerçek şu ki Galatasaray ekonomik olarak bizi geçmiş durumda. Bu konuda biz devletten yardım isteyeceğiz."
??
Özbek bir ara şu kadar vergi ödedik diye belge gösteriyordu. Acaba bizim ne kadar ödenmemiş vergi borcu?Mahmut Uslu: "2022 yılından bugüne hiçbir vergi ödenmemiş. 150 milyon € civarında vergi borcumuz olduğu söyleniyor. Vergi borcu sonunda ödenecek. Sokaktaki vatandaş ödüyorsa kulüpler de ödeyecek. Ya erteleme ya taksitlendirme yapılacak ama ödenecek. Bu yönetim bazı gelirleri de kullanmış."
Hani GS vergisini ödemiyordu da FB ödüyordu yıllardan beri öyle diyorlardı bunlarMahmut Uslu: "2022 yılından bugüne hiçbir vergi ödenmemiş. 150 milyon € civarında vergi borcumuz olduğu söyleniyor. Vergi borcu sonunda ödenecek. Sokaktaki vatandaş ödüyorsa kulüpler de ödeyecek. Ya erteleme ya taksitlendirme yapılacak ama ödenecek. Bu yönetim bazı gelirleri de kullanmış."
Önceki döneminde ( yani 2 sene öncesinin kast ediyorum) 3.5 milyar TL vergi ödediğimizi söylemişti Özbek.Özbek bir ara şu kadar vergi ödedik diye belge gösteriyordu. Acaba bizim ne kadar ödenmemiş vergi borcu?
stadyumlarında tribün yıkımına başladılar hocam. twitterda görselleri gördüm kapasite 65 bin olacakmışFenerbahçe SK, 26/27 sezonu kombine fiyatlarını açıkladı.
Kombine yenileme süreci 17 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak.
3 devir kuralı 5'e çıkarıldı.
Asgari 12 devamlılık 11'e güncellendi.
Ekli dosyayı görüntüle 326356