Fb Maaşlar ortaya çıkmış

Burada doğru olmayanlar var? Vergi dahil yazıyor ama pek sanmıyorum öyle olduğunu. Bir de Talisca 8.5 net deniyordu. Özellikle vergi dahil kısmına pek inanmadım. Sanırım net resmi ve doğru bir tablo değil bu. Mimoviç 5'te imkansız mesela.

Son düzenleme:
Fenerbahçe’den Diego Carlos’a ilişkin açıklama: “23 Haziran 2026 tarihinde planlanan rutin sağlık kontrolleri kapsamında, futbolcumuz Diego Carlos kendisine bildirilen programa uygun olarak sağlık kontrolüne katılamamıştır. Oyuncumuzla temas kurma ve durumunu netleştirme yönündeki girişimlerimiz devam etmekte olup, Futbol Direktörümüz Oğuz Çetin’in koordinasyonunda süreç kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yakından takip edilmektedir."

Birde tipsiz muhabirlerine gore siddiki serifi kiralama + opsiyonla almislar , o opsiyonda limitten dusecekmis bu yaz

Birde tipsiz muhabirlerine gore siddiki serifi kiralama + opsiyonla almislar , o opsiyonda limitten dusecekmis bu yaz
O opsiyonun bu döneme giren taksiti düşecek. Sidik Cherif'i bunlar zorunlu satın alma ile 18+3 milyona almışlardı 4 yıla yaydıysalar bu döneme bonservisten 4.5 milyon eksi yazar. Lakin açıklanan limitlere göre Bjk, Fb'nin limiti olmaması lazım gibi bir şey. Bu limitler değişir ekstra eklenir benim tahminim.

Son düzenleme:
O opsiyonun bu döneme giren taksiti düşecek. Sidik Cherif'i bunlar zorunlu satın alma ile 18+3 milyona almışlardı 4 yıla yaydıysalar bu döneme bonservisten 4.5 milyon eksi yazar. Lakin açıklanan limitlere göre Bjk, Fb'nin limiti olmaması lazım gibi bir şey. Bu limitler değişir ekstra eklenir benim tahminim.
toplam maliyet/kontrat süresi yıl bazında etkilemiyor mu limit işini?

Geri
Üst Alt