Haber Fenerbahçe'de 2 Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı!

Bu hamleleri Tedesco yapıyorsa bir miktar canımı sıkmaya başladı, liyakatsızca gelen Gökhanı gönderdikten sonra bu 2 negatifide takımdan kesti. Eğer Saranın işiyse bilemiyorum.

İrfan İyi söğüşledi fneri vala helal olsun tek şamp göremeden 15 almıştır 15 de bonservisi vardı 30 u geçti:) daha deniz tolga filan saymıyorum..

başka kadro dışılarda gelebilirmiş ,yalı dönemınde hazırlanan rapor varmış sodexoya verilmiş

O Koç dönemindeydi.

Saran’ın muhtemelen ilk göndereceği topçu olur.

Koç’un başarısızlığı niye hakettiği zaten etrafında olan yönetici, oyuncu, gazetecilerden belli, adam biat istiyordu liyakat değil.

Bunu da ben anlamıyorum sözleşme yenilemese İrfan da İsmail de serbestti zorlamı imzalattılar kardeşim size sözleşmeyi hemde mou hiç oynatmiyordu bunları eee sonra yok haber gönderdi şu bu serbest kalıp giyseydi istediği yere elini bağlayan mi vardı ?

irfan 3 hafta sakatmış zaten cenk'te zaten oynamıyor yalandan kadro dışılar 3 haftaya todosco kalmayabilir

Bütün temizligi tedesco ya yaptirip, ardindan onu da kovar... tertemiz tam amerikan tarzi isler.

Irfan orda kaac maas aliyordur? 2-2,5 net arasi aliyormudur? Devre arasi ya BJK yada Araplar yapar herhalde.

Geri
Üst Alt