Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.097
- 39.419
- 3.993
Başkan kim olursa olsun yeni hocaları buyuk ihtimal aykut ve volkan olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut kocaman bunca zamandir ne yapiyor bu arada, aktif hocalik yapiyor mu?Başkan kim olursa olsun yeni hocaları buyuk ihtimal aykut ve volkan olacak
Yok hic takim calistirmadi ,seneden seneye azizin doğum günlerinde goruntu veriyor ,heralde ailesiyle vakit geçiriyor ama bence yabancı hocaya gitmezler ismail filanda gelmez aykut volkani camiaya işlemeye başladılar zatenAykut kocaman bunca zamandir ne yapiyor bu arada, aktif hocalik yapiyor mu?
Yerli olarak onlar icin bence digerlerine gore daha dogru isim ama napti adam yani bunca zaman nirvanaya ulasip fenerin kapisini calmasini mi bekledi.Yok hic takim calistirmadi ,seneden seneye azizin doğum günlerinde goruntu veriyor ,heralde ailesiyle vakit geçiriyor ama bence yabancı hocaya gitmezler ismail filanda gelmez aykut volkani camiaya işlemeye başladılar zaten
Kupa finalinde yendiler diye herhalde. Garip bir durum. Psikolojileri gervekten berbat bir durumda. Sanirim butun geceyi uyumadan, dizlerini goguslerine cekmis bir halde odanin bir kosesinde sallanarak ve aglayarak geciriyorlar.Bunlar bu Tedesco'dan neden kahraman yarattılar çözebilen var mı. Berbat bir TD bana göre.
Aykut'un yabancı şubesinden ne farkı var bunun harbi söylüyorum. Çok garip.Kupa finalinde yendiler diye herhalde. Garip bir durum. Psikolojileri gervekten berbat bir durumda. Sanirim butun geceyi uyumadan, dizlerini goguslerine cekmis bir halde odanin bir kosesinde sallanarak ve aglayarak geciriyorlar.
İMKANSIZ DEĞİL.
TD CONTE BÜTÇE 1 MİLYAR EURO BAŞKAN AZİZ YILDIRIM. HAYDİ FİNEBAHÇİİ.
Ekli dosyayı görüntüle 321422
Pek suçunun olmadığını düşünüyorlar. Işte onu getiren başkan gitti. Yaz kampi geçirmedi. Kendi takımı degil. Devre arasinda santrafor alinmadi. Forvetleri yollandı falan. 5 derbi kazandi vs...Bunlar bu Tedesco'dan neden kahraman yarattılar çözebilen var mı. Berbat bir TD bana göre.
Mallar ya. Onu da geçtim Boey yazmış bir deİMKANSIZ DEĞİL.
TD CONTE BÜTÇE 1 MİLYAR EURO BAŞKAN AZİZ YILDIRIM. HAYDİ FİNEBAHÇİİ.
Ekli dosyayı görüntüle 321422
yahu Jesus daha düşük kadro ile Türkiye kupası kazanıp 2.23 puan ortalaması yaptı,takımın starı enner valencia ve ardaydı, william arao, gustavo henriqe , rossi falan vardı , Tedesco ise bir çok yıldızın olduğu kadro ile 2.00 puan ortalaması ve süper kupa aldı, bence sevginin sebebi başarı falan değil, adamın karakterini mi beğendiler bilmiyorumAykut'un yabancı şubesinden ne farkı var bunun harbi söylüyorum. Çok garip.
Atanamamış Mourinho...
Mallar ya. Onu da geçtim Boey yazmış bir de
5 derbiyi nasıl kazandığını herkes biliyor.Pek suçunun olmadığını düşünüyorlar. Işte onu getiren başkan gitti. Yaz kampi geçirmedi. Kendi takımı degil. Devre arasinda santrafor alinmadi. Forvetleri yollandı falan. 5 derbi kazandi vs...
Ulan farketmedimYok bunu ben yaptım bir fenerli kafasıyla kadro kursam böyle kurardım diye düşündüm. :crushed:![]()