Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Başkan kim olursa olsun yeni hocaları buyuk ihtimal aykut ve volkan olacak

''Haşortmanlı'' Aykut Hocamın yeniden FB TD olmasından büyük mutluluk duyarım; iki ön libero daha transfer ettirmek suretiyle ezeli dostlarımızın dominasyon periyodunu başlatacağından zerre kuşkum yoktur ama olsun, dostumuz dedim ya...

Aykut kocaman bunca zamandir ne yapiyor bu arada, aktif hocalik yapiyor mu?
Yok hic takim calistirmadi ,seneden seneye azizin doğum günlerinde goruntu veriyor ,heralde ailesiyle vakit geçiriyor ama bence yabancı hocaya gitmezler ismail filanda gelmez aykut volkani camiaya işlemeye başladılar zaten

Yok hic takim calistirmadi ,seneden seneye azizin doğum günlerinde goruntu veriyor ,heralde ailesiyle vakit geçiriyor ama bence yabancı hocaya gitmezler ismail filanda gelmez aykut volkani camiaya işlemeye başladılar zaten
Yerli olarak onlar icin bence digerlerine gore daha dogru isim ama napti adam yani bunca zaman nirvanaya ulasip fenerin kapisini calmasini mi bekledi.

Bir garip adam zaten.

Bunlar bu Tedesco'dan neden kahraman yarattılar çözebilen var mı. Berbat bir TD bana göre.

Bunlar bu Tedesco'dan neden kahraman yarattılar çözebilen var mı. Berbat bir TD bana göre.
Kupa finalinde yendiler diye herhalde. Garip bir durum. Psikolojileri gervekten berbat bir durumda. Sanirim butun geceyi uyumadan, dizlerini goguslerine cekmis bir halde odanin bir kosesinde sallanarak ve aglayarak geciriyorlar.

Kupa finalinde yendiler diye herhalde. Garip bir durum. Psikolojileri gervekten berbat bir durumda. Sanirim butun geceyi uyumadan, dizlerini goguslerine cekmis bir halde odanin bir kosesinde sallanarak ve aglayarak geciriyorlar.
Aykut'un yabancı şubesinden ne farkı var bunun harbi söylüyorum. Çok garip.
Atanamamış Mourinho...

İMKANSIZ DEĞİL.

TD CONTE BÜTÇE 1 MİLYAR EURO BAŞKAN AZİZ YILDIRIM. HAYDİ FİNEBAHÇİİ.

Adsız.webp

Pek suçunun olmadığını düşünüyorlar. Işte onu getiren başkan gitti. Yaz kampi geçirmedi. Kendi takımı degil. Devre arasinda santrafor alinmadi. Forvetleri yollandı falan. 5 derbi kazandi vs...

Aykut'un yabancı şubesinden ne farkı var bunun harbi söylüyorum. Çok garip.
Atanamamış Mourinho...
yahu Jesus daha düşük kadro ile Türkiye kupası kazanıp 2.23 puan ortalaması yaptı,takımın starı enner valencia ve ardaydı, william arao, gustavo henriqe , rossi falan vardı , Tedesco ise bir çok yıldızın olduğu kadro ile 2.00 puan ortalaması ve süper kupa aldı, bence sevginin sebebi başarı falan değil, adamın karakterini mi beğendiler bilmiyorum

Pek suçunun olmadığını düşünüyorlar. Işte onu getiren başkan gitti. Yaz kampi geçirmedi. Kendi takımı degil. Devre arasinda santrafor alinmadi. Forvetleri yollandı falan. 5 derbi kazandi vs...
5 derbiyi nasıl kazandığını herkes biliyor.
Bir de her şeyden önce bu oyun anlayışı bir büyük takımın oyun anlayışı asla değil. Beraberlik sayısından belli zaten. Orta sıraları ve 5.-6.'lığı hedefleyen bir takımsan böyle bir adamı getirirsin ancak. Ki bence defansif futbolu da iyi oynatamıyor. Bu kadar defansif oynayıp da ceza sahası içinde her kafa topunun kalende tehlikeye dönüşmesi komik bir durum.

Oglen haberlerinde denk geldim havaalani goruntulerine.

Ayni kadinlar, 5 kere farkli noktalarda selfie derdindeydi. Hatta kadinin birinin kizlari sirf foto degil, kameralarada su aptal saptal reel suratlari yapiyorlardi.

Kisaca koyun akimi kastilar. Tedesco en mide kaldirmayan kisiydi fenerde.

Geri
Üst Alt