Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Domenico Tedesco: "Daha yeni erken bir sözleşme uzatma ihtimalini konuşuyorduk. Şimdi ise bu sezon ligdeki ikinci yenilginin ardından yollarımızı ayırıyoruz." (DPA)

Sadettin maç yayın haklarını kendi kanalına satmış 3 yil için 1.5 milyon euroya

Bu hamle sonrası ezeli rakibimizde kolej havasının mevcut olduğu bilgisi geldi

Şuan setenin yayında hulusi belgu denilen eleman söyledi yayin haklarını 3 yıllık 1.5 e kendi kanalına vermiş ihalesiz .biz sizinle tek maç için 400k euro ya pazarlık yapmıştık dedi setene
Ben lig maclarini sandim , kesin ya hazirlik maclaridir ya da Avrupa maclari falan belkide.

Madem bu herif aday olmayacak hocayı niye kovuyor ki.

Ligi bitir yeni yönetim karar versin.

Cunku fenerli. Bunlarin yaptigi iste neden mantik ariyorsun?

Normalde tezekbahçe hocasını kovunca bir dünya taşak geçerdik. Bu Tedesco fenere yakışmayacak kadar düzgün biri olduğu için dalga geçilecek tek falsosu olmadı üstüne de gittim adama üzüldüm bildiğin.

Kırk yılın başı düzgün karakterli birini buldular ama gidip ona da karaktersiz davrandılar.

Bu salağı niye övüyorlar? Leş gibi hocaydı. Avrupa'da kart rekoru olmuş takımı ligde kart görmüyordu. Penaltı rekoru, rakip kırmızı kart rekoru ile buraya geldi.

Bu salağı niye övüyorlar? Leş gibi hocaydı. Avrupa'da kart rekoru olmuş takımı ligde kart görmüyordu. Penaltı rekoru, rakip kırmızı kart rekoru ile buraya geldi.
Ondan degil zaten bence, bahane uretmiyordu genelde ve duzgun kisiligi vardi acikcasi.

Surekli aglak hocalardan sonra bu profilde hocalari olmadi. Jesus, ismail, morunuo hepsi bahanecilerdi. He fenerlilerin cogu anti-yonetim kafasinda desteklemistir ayri.

O acidan rakip taraftari olarak ben de ovebilirim. Fener camiasinin cok basliligi ve abzurt Ic dinamikleri yuzunden kiyildi adama. Bir baskan getirdi, digeri gitmeden kovuyor falan. Zor psikoloji.

1777473543022.webp

Domenico Tedesco’nun veda mesajı:

"Fenerbahçe macerasını böyle hayal etmemiştim.

Birlikte kalıcı bir şey inşa etmek istiyorduk. Geçmişte olduğundan farklı bir yaklaşım benimsedik.

Özellikle bu kadar duygusal bir yerde başarının anahtarının, her yenilgi sonrası her şeyi sorgulamak değil, birlikte bir şeyler inşa etmek olduğuna inanıyorum.

Taraftarlara özellikle teşekkür ediyorum, bizi her zaman desteklediler ve bu kulübü çok özel kılıyorlar."

Geri
Üst Alt