- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Domenico Tedesco: "Daha yeni erken bir sözleşme uzatma ihtimalini konuşuyorduk. Şimdi ise bu sezon ligdeki ikinci yenilginin ardından yollarımızı ayırıyoruz." (DPA)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacağı bir transfere gotunun kiliyiğ diye dolaşırlarTaraftar aydinlari hic sevmiyor sike donemi sebebiyle kimi görsem sövüyor, camiada karşılığı varmi bilmem ama bukadar sessizliğin ardından bu mallar humeyniyi seçebilir
O nasil oluyor?Sadettin maç yayın haklarını kendi kanalına satmış 3 yil için 1.5 milyon euroya
Şuan setenin yayında hulusi belgu denilen eleman söyledi yayin haklarını 3 yıllık 1.5 e kendi kanalına vermiş ihalesiz .biz sizinle tek maç için 400k euro ya pazarlık yapmıştık dedi seteneO nasil oluyor?
Hazırlık maçlarıdır.O nasil oluyor?
Ben lig maclarini sandim , kesin ya hazirlik maclaridir ya da Avrupa maclari falan belkide.Şuan setenin yayında hulusi belgu denilen eleman söyledi yayin haklarını 3 yıllık 1.5 e kendi kanalına vermiş ihalesiz .biz sizinle tek maç için 400k euro ya pazarlık yapmıştık dedi setene
Cunku fenerli. Bunlarin yaptigi iste neden mantik ariyorsun?Madem bu herif aday olmayacak hocayı niye kovuyor ki.
Ligi bitir yeni yönetim karar versin.
Cunku fenerli. Bunlarin yaptigi iste neden mantik ariyorsun?
Gözünde tek suclu hoca olmus, sonucta gitmeden önce , bakin bizi sampiyon yapamayan hocayi kovdum güc gösterisi olmus.Madem bu herif aday olmayacak hocayı niye kovuyor ki.
Ligi bitir yeni yönetim karar versin.
Ondan degil zaten bence, bahane uretmiyordu genelde ve duzgun kisiligi vardi acikcasi.Bu salağı niye övüyorlar? Leş gibi hocaydı. Avrupa'da kart rekoru olmuş takımı ligde kart görmüyordu. Penaltı rekoru, rakip kırmızı kart rekoru ile buraya geldi.
Umarim gittigi yerde basarili olur ve bugunler soruldugunda nasil bir coplukte oldugunu anlatir