Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

2f243004-8aa1-4bc5-bea6-253fc8b1c540.webp

Aykut gelir zaten :D O da Asensio'ya kafayi takar Alex'e taktigi gibi, bunlar gene bas asagi giderler :D
Üç mac varken ve iddian yokken tdyi kovmak butun hata bunlarin ben tertemizim bana bir şans daha verin demek. Adam madam degiller ya midem bulandi.

Zaten kalmis 3 mac, kalsinlar iste sonra sezon bitince herkesle yollari ayirirsin. Simdi ne degisecek ki?
2.lik için bir şok yapmak istediler herhalde. Başak ve sonra Konya maçı var bence bu 2. maçta da işleri zor. Bir çok oyuncu zaten sezonu bitirmiştir artık. Şanslarına TS'nin de Göztepe ve Bjk maçları var onlar da bu 2 maçta puan almaları zor.

2.lik için bir şok yapmak istediler herhalde. Başak ve sonra Konya maçı var bence bu 2. maçta da işleri zor. Bir çok oyuncu zaten sezonu bitirmiştir artık. Şanslarına TS'nin de Göztepe ve Bjk maçları var onlar da bu 2 maçta puan almaları zor.
Trabzon ikinciligi az once ikram etti zaten

Hocama fb td dayanmiyor .d

Tedesco'yu iyi hatırlayacağım. Hiç saçma sapan algıya başvurmadı, terbiyesizlik yapmadı. İşinde iyi mi kötü mü konu Fb hocalığı olunca değerlendirmek sağlıklı olmaz ama kişilik olarak hiç bir falsosunu görmedim.

Son 4 yıldır getirdikleri teknik direktörler içinde en efendi adamdı hatta tek efendi olandı.

En azından tüm sezon TFF ile uğraşırken bir de şunların teknik direktörlerinin saçma sapan açıklamalarını duymadık Jesus, İsmail ve Mou gibi.

Samsun maçındaki haftalarca ağlanılan penaltı pozisyonu için Tekke bile ahlak bilmem ne diye bir dünya saçmalarken Tedesco sorulan soruya oralı bile olmamıştı.

Kovulduğuna göre söyleyebilirim Tedesco’yu beğeniyordum bence kötü hoca değildi ama fener işte öğütme makinesi.

Kisik ateste fener meseleleri

Kulübü batırdı geri zekalılar ahahahaha
Beter olun adi köpekler. Küme düştüğünüz günü de göreceğiz inşallahhhhhhh

Gözaltı sonrası ligin son haftası seçim olacak dememişmiydi bu sss.

Geri
Üst Alt