Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Mehmet Ali Aydınlar başkan olursa takımın başına vincenzo montella 'yı getirmek istiyormuş.

Tedesco’nun elinde düzgün forvet yoktu bir de rakiplerine karşı saygılı davranmaya çalışıp direkt futbola odaklanmaya çalışması hoşlarına gitmiyordu fbnin fıtratına ters bu davranışlar. Göndermeleri bizim için iyi tabi ama ben olsam ligi tamamlayıp seneye Tedesco ile devam ederdim.

Bizim için en iyi seçenek ultra zengin birinin gelmemesi olur, saran o bakımdan fena değildi aslında
Kasa kolaylığı bittiği anda başaşağı gitmeye başlamaları lazım aslında
bjk gibi olmamaları ali’nin cebi ve koçun sponsorluklarıyla oldu
Faiz borçları büyürken biz maddi olarak arayı açmaya devam etmeliyiz
Kulübü bir arap zenginine falan satmaya razı olmadan iyice borca batmalılar
Ama satmak zorunda da kalmamalılar
Bu sırada anadoludaki etkinizi de arttırmalıyız
Hem diğer kulüplerde işbirlikleri hem taraftar sayısı olarak
Dığru adımlar atarsak 5-6 yıl sonra aradaki farkı kapanamaz gale getirebiliriz

Aslında kötü oldu, herifler hem yönetimi hem hocayı sıfırlayacak, yeniden yapılanma gibi birşey olur. En azından biri devam etse daha iyiydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hasan Bekir

Sd sd diyon ya
Bunların hepsi söğüşçü

Devin Özek'in zaten nerede bir başarısı var? Benim bahsettiğim profesyonel ekip bu işi yapan, başarılı olmuş tanınmış biri yada GS'de oynamış sevilmiş bu işin eğitimini almış güvenilen biri. Haybeye ne olduğu bilinmeyen birileri değil. Buna rağmen Devin Özek bizde görevli olsa daha başarılı olacağını da düşünüyorum bizdeki yöneticilerden.

Safi başkan olsa da tabuta son çiviyi çaksalar.

Aslında kötü oldu, herifler hem yönetimi hem hocayı sıfırlayacak, yeniden yapılanma gibi birşey olur. En azından biri devam etse daha iyiydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O yüzden kolay kolay kasa kolaylığı yapamayacak ama sil baştan yeniden takım kurmaya özenecek, taraftara yine uçacaz koşacaz cıoşkusu verecek biri gelmesi lazım

Umarim yine yabanci hoca getirirler

İmkansız.

Ya yerli İsmail veya Aykut.

Ya da maksimum Montella.

Okan milli takıma siyasileri araya sokarak zorla götürülsün diye.

Aziz taktiği yapar bu MAA seçilirse. Geri kalan herkes yerli ile çalışır artık.

fetö bitip var çıktıktan sonra kupanın sapını bile tutamayan 1 camianın sonraki bAŞKanından çekinecek değiliz elbette ama komik 1 adam olsa güzel olur. zeki bi herif aliş ve steroid başkandan sonra sarmaz

Bence sürekli herşeyi sıfır baştan yapmaları işimize geliyor. İyi giden şeyleri de çöpe atıyorlar, kaynaklarını da harcıyorlar. Bütün sorun hadlerini bilmemeleri. Gs'den şu anda her konuda çok geride olduklarını kabul edip 10 yıl gibi bir süre içinde yakalamayı planlamaları lazım. Çünkü daha azı imkansız.

Maa'da olmazsa bunlarda zengin başkanda kalmadı hepsini tükettik. Yakında o gözlüklü çocuğu başkan yaparlar.
Fener taraftarının kurtuluş olarak gördüğü zengin başkan bizi kurtaracak fikri bu duruma getirdi onları. İyi yönetim kursunlar yeter fener zenginleri o parayı yine verir.

Geri
Üst Alt