Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Zeki Murat Göle çete başı mı lan 20 senedir adamların yardımcısı kim kovulursa bu geçiyor başa

Okan Hoca da kovuldu mu?

Set oyunu yok, 20-21 senesinde Lokomotif Moskovaya deplasmanda attığımız gol editleri, oyuncu değiştirmeyi bilmiyor

Tedesco iyi bir hocaydı ama tecrübesizdi, Fenerbahçe'deki baskı ortamı onun için fazlaydı ve bunu kaldıramamış gibi gözüküyor. Muhtemelen seneye yerli bir seçenekle devam ederler ama yine neredeyse sıfırdan kadro kurmaları gerekecek gibi gözüküyor. Fener'deki bu yapboz taktiği sürdüğü sürece her zaman çok avantajlı olacağımızı düşünüyorum. Okan hoca tam 4 yıllık takıma ve oyun istikrarına sahip her sezon üzerine koya koya ilerliyor biz hata yapmadıkça onların yetişmesi çok zor.

Maa'da olmazsa bunlarda zengin başkanda kalmadı hepsini tükettik. Yakında o gözlüklü çocuğu başkan yaparlar.
Bu MAA sanki biraz daha akıllı ve sakin biri gibi Ali ve Saran'a göre.

Ama belli olmaz iki galibiyet alırsak bu da deliye bağlayabilir anında.

Bu MAA sanki biraz daha akıllı ve sakin biri gibi Ali ve Saran'a göre.

Ama belli olmaz iki galibiyet alırsak bu da deliye bağlayabilir anında.
Bunların hepsi aynı ya Saran'a da ılımlı deniyordu kültürleri öyle düzgün adamı camia kabul etmiyor.

Bence sürekli herşeyi sıfır baştan yapmaları işimize geliyor. İyi giden şeyleri de çöpe atıyorlar, kaynaklarını da harcıyorlar. Bütün sorun hadlerini bilmemeleri. Gs'den şu anda her konuda çok geride olduklarını kabul edip 10 yıl gibi bir süre içinde yakalamayı planlamaları lazım. Çünkü daha azı imkansız.

Aynen öyle, ne kadar silbaştan yaparlarsa o kadar batıyorlar aslında
Bu sene fena kadro kurmamışlardı ki devre arası golcü krizini yönetemeyip golcüsüz kaldılar
Anca dengesiz paralar vererek adam getirebiliyorlardı, koç gidince o da bitti artık bence
Şimdi egosu para harcatacak ama cebi izin vermeyecek birileri gelip, taraftara coşku için yine deli paralar harcayabileceğini sanan birileri gelse bizim için daha güzel olur

Sorun Tedesco muydu yani? Mal oglu mallar. Seneye ilk 3'e giremezler.

İmkansız.

Ya yerli İsmail veya Aykut.

Ya da maksimum Montella.

Okan milli takıma siyasileri araya sokarak zorla götürülsün diye.

Aziz taktiği yapar bu MAA seçilirse. Geri kalan herkes yerli ile çalışır artık.

Ismail Kartal’in hic bir basarisi yok,stresli anlarda ayakta kalamadi görev aldigi dönem mesela son haftalarda konya ve sivas deplasmanlarinda patladi

Aykut kocaman ise senelerdir takim calistirmiyor

Baska bir yerli hoca bulamazlarsa bizim üstünlügümüz devam eder ama bizim de dogru isler yapmamiz gerekiyor transfer de

1777321111388.webp

Sadece nefret edilesi, iğrenç bir kulüp.. Daha fazlası değil.. Bizim taraftar gözünde çok büyütüyor, çok önemsiyor..

Bir kulüp düşünün ki, sezon öncesi teknik direktör ortada yok iken kulüp başkanı keyfine göre transfer yapıyor.. Sonra o başkan gidiyor, yerine gelen başkan ise devre arasında elindeki iyi kötü 2 forveti gönderip, hiç de elzem ihtiyacı olmayan orta sahaya eşşek yükü ile para döküp 2 oyuncu daha alıyor..

Bütün bu olan biteni yapmak için, ya FB düşmanı olmak lazım ya da bildiğin salak olmak lazım..

Yeni gelecek başkan? M. Ali Aydınlar.. Kendisi 'Fb yi şike olaylarından dolayı düşmekten ben kurtardım, play off u Fb için ben getirdim' diyen TFF başkanı eskisi.. Gelsin.. Onun da boyunun ölçüsünü veririz.. Safi'ymiş, HBK'ymış hepsi traş...

TFF ile MHK ile ittirilen, bir sıkımlık canı olan bir kulüptü
Dün akşam o can, hak ettikleri şekilde sıkıldı..

Geri
Üst Alt