Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Ismail Kartal bence bizim için en kötü senaryo çünkü çöp oyunculardan bir şekilde faydalanmayı başarıyor. O da bu profildeki yabancılara karşı sorun yaşar diye düşünüyorum ama. Aykut zaten leş. İnşallah Aykut gelir de seneye eğleniriz.

Jesus'tan sonra beni tek rahatsiz eden hocaydi. Efendi adamdi bi kere, kafa da hep sahada. Gerek yok, gitmesi hayirli. Bu les kulubu kabul edecek iyi bir hoca olursa onun da kafasina sicayim.

Hani yapı vardi lan?! Niye hocaladinizi, başkanlarinizi yolluyorsunuz

Ismail Kartal’in hic bir basarisi yok,stresli anlarda ayakta kalamadi görev aldigi dönem mesela son haftalarda konya ve sivas deplasmanlarinda patladi

Aykut kocaman ise senelerdir takim calistirmiyor

Baska bir yerli hoca bulamazlarsa bizim üstünlügümüz devam eder ama bizim de dogru isler yapmamiz gerekiyor transfer de

İsmail bence de baskıyı kaldıramıyor ama bizim saldığımız ilk sezon kesin şampiyon yapar.

Bu sene sonrası doymuşluk ya da yenilenme olursa o da iyi kalitede yapılamazsa seneye başarılı olmak daha zor olacak her türlü.

Her sene artan hakem skandalı dozu da var tabi. Bugün bile Moudalmadji cezalı olur diye eline cebine götürüp kartı vermeyen hakemlerden bahsediyoruz. Sün kazandık ama yaşadıklarımız ortada. G.Birliği maçı 4-5 olacakken neredeyse puan kaybettiriyorlardı. Konya da nizami golü yediler ve yenildik. Kocaeli maçında net golümüz verilmedi.

Bunlar daha da artacak. Bakalım biz neler yapacağız orası çok önemli tabi ama.

Fenerbahçe tarafında ben Aykut’u bekliyorum bu sefer. Terim de 3-4 yıl uzak kalıp dönerek başarılı oldu zaman zaman o yüzden ne yaptığına bağlı geçen zamanda.

Okan Buruk da keza 2021 de ayrıldı 2 yıl takım çalıştırmadı ve geldi başarıları ortada.

Aykut veya İsmail gelirse kulübü bildiği için kırılma anlarında kolay dağılmazlar. Ama olur olmadık yerde puan kaybı yine olur. Bizim bu sene gibi değil 2024 gibi olmamız lazım her maçı kazanmak için.

Avrupa da bu sene gibi motive olup öncellersek bu yorgunluk ile çok zor bence.

Seneye lig için Avrupa salınabilir gibime geliyor.

Her sene böyle oluyor koyuyoruz ve karışıyorlar

alıştık artık biz gelecek senenin doğru planını yapmalıyız

İsmail Kartal gelir biz 2 iyi takviye ve motivasyonu diri tutabilirsek ki en zoru bu olacak hem teknik ekip, hem oyuncu kadrosu için 5/5 hayırlı olsun camiamıza.

Bu lige en uygun hoca Jesustu ona da leş gibi kadro verip gönderdiler, şu an kim gelirse gelsin bir sorun görmüyorum. Aykut ve iso da Tedesco gibi ürkek oynatıyorlar bir sorun yaşatmazlar. Hakemle ite kaka 2.olurlar yine daha ötesi yok.

Tedesco aslında en başarılı teknik adamdı.Bizim açımızdan iyi oldu, zaten Trabzon benzeri stres,baskı ortamında "Şampiyon olamadık, her şey sil baştan yapalım." dedikleri için rakip olamiyorlar bize.

Tedesco ikinci olarak kadroyu kendi kurmadan, sezon başı hazırlığı yapmadan bu aşamaya getirdi. Nihayetinde nefesi yetmedi. Eğer arkasında futbolu, kurumları, medyayı, Federasyonu hatta siyaseti yönetmeye talip olan Ali Koç olsaydı bizim için kayıp sezon olabilirdi.Herkesin İsmail Kartal konusundaki yanılgısı da buradan geliyor. Anadolu takımında ya da İran'da nal toplayan birisi bir anda futbol dehasına dönüşmez, pozitif futbolu benimsemiş olması görsel güzellik oluşturur ama kendi takımı dahil her yere deli gibi para akıtan Koç'un Jesus'lu, Morunho'lu daha kötü takımlarının bile bu seneki takımdan daha fazla puan toplamış olması I. Kartal üzerindeki ilizyonun somut bir göstergesidir.

Geri
Üst Alt