Haber Fenerbahçe'de Dördüncü İsmail Kartal Dönemi

adam hala daha 0-1'lik maçın ekmeğini yiyor bu arada. gs nasıl olsa şampiyon oldum diye savsak savsak çıktı o maça, son bölümde de kaza kurşunu 1 gol yedi alt tarafı. evet lig 102-99 bitti kağıt üzerinde ama aslında 3 hafta kala fiilen bitmişti. hem de sezon boyu absürt hakem kararlarına rağmen. insanlar bu detayları unutuyor ve sadece 0-1'lik maça ve lig sonucunun 102-99 olmasına bakıyor.

adam hala daha 0-1'lik maçın ekmeğini yiyor bu arada. gs nasıl olsa şampiyon oldum diye savsak savsak çıktı o maça, son bölümde de kaza kurşunu 1 gol yedi alt tarafı. evet lig 102-99 bitti kağıt üzerinde ama aslında 3 hafta kala fiilen bitmişti. hem de sezon boyu absürt hakem kararlarına rağmen. insanlar bu detayları unutuyor ve sadece 0-1'lik maça ve lig sonucunun 102-99 olmasına bakıyor.

10 kişiydi adamlar 70dk

aykut'un gelmesini tercih ederim çok daha kötü bir hoca ve taraftarın çoğunun da nefret ettiği bir isimdi. yıldızlarla problemi oluyordu. ismail fenere gelmesini istediğim en son hocaydı. hayırsız olsun

İsmail Kartal futbol f'sinden anlamayan, ne futbolculuğunda ne TD'liğinde 1 tane bile elle tutulur başarısı olmayan looser'ın önde gidenidir, bi de tam bir cahildir. Övüldüğü herhangi bir mesaj suç sayılmalıdır

Bu olmadi iste

Kokoman gelecek diye seviniyordum ulan aziz

İsmail Kartal futbol f'sinden anlamayan, ne futbolculuğunda ne TD'liğinde 1 tane bile elle tutulur başarısı olmayan looser'ın önde gidenidir, bi de tam bir cahildir. Övüldüğü herhangi bir mesaj suç sayılmalıdır

aykuttan iyi hoca. fb DErbileri yine sıkıntı.

aykuttan iyi hoca. fb DErbileri yine sıkıntı.

valla aykut'un daha iyi olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. aykut çok mallıklar yaptı ama onun o herkes koşsun, fizikli olsun, önce güçlü olalım mantığı bugün fenerde daha çok işler -bence-

misal İsot şimdi aziz kuklası olarak ilk 11'leri oluşturur, en olmadık maçta en olmadık aptallıkları yaparlar

aykut mesela %100 talisca'yı yerdi, yerine de çift yönlü güçlü bi orta saha aldırtırdı mesela

Kadikoyde 2 penaltımız verilmedi

Icerdeki maçta 1 puan bile yetiyor diyerek oynadik,ve siz gelip bu adamı övüyorsunuz

2024te nisanda 12 puan geride olması lazımdı

Rezillik bizim açımızdan. Aykuta göre daha iyi td ama
olabilir ya. bir maç rakibin senen daha iyi hazırlanmış, daha çok istemiştir. ki fb ligi kaybetmişti ve o maçı büyük bir onur mücadelesi ve teselli olarak görüyordu. biz ise fiilen şampiyon olmuş, rahatlamış ve t.şşak modunu açmıştık. demirbay, ziyech, icardi gibi fizikalitesi düşük oyuncuları tercih etmiştik ilk onbirde. tamamen hocaya yazar bu tabi. (şampiyonluk da nasıl hocaya yazıyorsa).

ismail zaten o maçı kaybetse lig 9 puan farkla bitecek ve bugün 4. kez fb'in başına geçmesi konuşulmayacaktı bile. zaten bunu vurguluyorum ben de, o maçın ekmeğini yiyor diyerekten.

Geri
Üst Alt