Haber Fenerbahçe'de Dördüncü İsmail Kartal Dönemi

Habire kovulup geri gelmekten kafası gitmiş bunun da

Evet böyle açıklamalar gerekli bize gaz vermesi için... Ali koç un erden timur ile uğraştığı gibi, mou nun Okan hoca ya saldırdığı gibi bizimkileri gaza getirecek olaylar lazım... Ana avrat küfredip saldırıp şampiyonluğu almamız lazım... işte bu dönemde osi gibi, torreira gibi, barış gibi hatta icardi gibi karşısında azılı düşmanları olduğunu hissedip sahaya herşeylerini koyacak oyuncular lazım.

image(1).webp

Eyvah...

İsmail Kartal futbol f'sinden anlamayan, ne futbolculuğunda ne TD'liğinde 1 tane bile elle tutulur başarısı olmayan looser'ın önde gidenidir, bi de tam bir cahildir. Övüldüğü herhangi bir mesaj suç sayılmalıdır
Okanla aralarinda ahım sahım bir taktisyenlik yok abartma yav sende :asd: biri daha şanslı iki kötü hoca yarışacak işte yine tüm sezon.

Ulan namussuz herif... rakip senin maçlara çıktığında hayatında denemediği taktikleri deniyordu. 4 lü oynayan takım ilk defa senin maçına 3 lü çıkıyordu. Bize 11 kişi otobüs çeken takımlar sana gel de geç diyordu... rakipler sana böyle yaparsa psg den arsenal de city den daha iyi gözükürsün zaten... hırbo ligde müthiş oyun oynuyordun madem avrupa da ne bk yedin?

Fazla kredisi olacağını zannetmiyorum. Sezona iyi başlarsa ne ala, başlamazsa 7-8. haftalarda kovulur.

"5 takim var. PSG -Bayern - City - Arsenal - Barcelona. Bunlari izlerseniz, nasil pozitif futbol oynaniyor...99 puan aldigimiz donemde oynadigimiz futbol boyleydi"

-ismail kartal

İrfanı geri çağırır öyleyse, merihi de aldırır. Hakan Ç. ile Vedat muriq zaten bankoo

bu takım beni korkutur arkadaş.

aykut hocam bodrumda öğlen rakısına başlamış

35'lik bana yetmez 70'lik sana değmez diye mesaj atıyormuş

Nasil bir moda ikonu olacak gene acaba ya

yav yapma nacim, İsmail anadoluda Okan'ın yaptığı hiçbir şeyi yapamadı -ki rize falan çalıştırdı ortak takımları da oldu
Aralarında fark yok demedim ki zaten rtaş. Aşagı yukarı aynı iki kötü hoca dedim okan bey 1, yarım tık daha iyi şu telefonlarda olur ya sinyal için orada ismail 1.5 cizgi ise okan 2 veya 2.5 cizgi iste.

99 puanlı bir sezon gibi sürekli bir yarış olacak gibi gözüküyor en ufak hata kaldırmaz.

Aralarında fark yok demedim ki zaten rtaş. Aşagı yukarı aynı iki kötü hoca dedim okan bey 1, yarım tık daha iyi şu telefonlarda olur ya sinyal için orada ismail 1.5 cizgi ise okan 2 veya 2.5 cizgi iste.

abi valla genel olarak bakarsak İsmail Kartal FB'nin bile hocası olamaz. Ligde şuan tüm hocalar arasında sıralama yapılsa muhtemelen en bilgisiz ve en kötü hoca olabilir.

ismaiili sezonda kköy'deki derbide fbliler bile küfür ediyordu ismail'e. yarı sahayı geçmedi fb 90 dk boyunca. maç boyunca tek bir tane şut çektilerdi symanski ile. düzgün bir hakem olsa gs 2 penaltı kullanırdı o maç. takım içinde kariyerli yabancı oyuncuların kaale bile almadığı, kendisi konuşurken gülmemek için zor tuttukları zavallı bir herif.
Bunun bizdeki karşılığı da işte 3. yıldız dönemi yarıştığı Hamzaoğlu idi. 3 kupa aldı biz tekrar yüzüne bakmadık. Bunlar bunu rahmetli Süleyman Demirel gibi sürekli getiriyorlar.

Geri
Üst Alt