Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.066
- 3.775
- 1.778
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef en doğru tercihi yaptılar
Güçlendirilmiş İsmail muhabbetleri falan dalga geçmelik ama bu bence de doğru. İsmail'in en son döneminde son yıllardaki en adamakıllı toplarını oynadılar.Dalga gecilcek bi durum gormuyorum
Fb'nin son sampiyonlugundan beri gecirdigi en iyi sezondaki hoca bu herifti
O yuzden ona gitmeleri asiri sacma degil
Aykut'tan falan mantikli bence Fb icin
Mourinho geldi korktular jesus geldi korktular Aykut dendi korktular ismail geldi hala korkuyorlar.febeliler bu kadar güvenmiyor arabaSadece gülüyorum. İsmail'in gelmesine değil. Yine geleceğe yorum yapanlara
Forumumuzda her türlü görüşe saygı duyulmaktadır.Forumda bayagi öveni vardı.
99p toplamış diyorlardı en son
Nasil bitmek bilmez bir nefretle yasiyorsunuz her gun? Sasiriyorum vallahiOkanla aralarinda ahım sahım bir taktisyenlik yok abartma yav sendebiri daha şanslı iki kötü hoca yarışacak işte yine tüm sezon.
Yenmek zorunda olsak o maci da yenerdik.bu adamın konulabilmesinin tek bir sebebi var , bence bunu bütün galatasaraylılar adı soy adı gibi biliyor, evimizde nerdeyse 90 dakika 11 v 10 oynayıp 0-1 kaybettiğimiz maç... o maç yüzünden bu 99 puanla şampiyonluğumuzu çaldılar diyebiliyorlar 2 yıldır ısrarla. başka hiçbir sebebi yok. o maç içimde hala ukte. bizimkiler şampiyon olduk diye gram oynamamışlardı. yoksa bunun bu lafları etme ihtimali yok. o maçtan sonra her mikrofon gördüğünde aynı şeyi söylüyor papağan gibi. bunu 2 maçta da evire çevire yenemezsek hepsine yazıklar olsun.
Bunu sen ben ve topçular dışında kimse farkında değilYenmek zorunda olsak o maci da yenerdik.
Ayni bu sezonki 3-0'lik mac gibi. Kimse maci onemsemedi.
Ben forumdaki yorumlara artik sasirmamaya calisiyorum. fb'li mantigiyla yazan cok kisi var.Bunu sen ben ve topçular dışında kimse farkında değil
febe hariç gittiği takımları düşürdüğü için olabilir miHacım hiç bir takımda 2 yıl kalmamış