Haber Fenerbahçe'de İbre Domenico Tedesco'dan Yana

Orası hic belli olmaz bu sefer koltuk gidebilir, saran şehir şehir geziyor ,su an kafa kafaya diyor üyeleri bile ,ismaili getirecek olsa nite beklesin günlerdir, yali efendi oy almak icin herseyi yapar üyelerde de genc hoca talebi cok fazlaymış yani seçim olduğu icin mecbur kaldi biryerde ki serdar ali aracılığıyla İsmaili çöpe attılar zaten
İsterlerse 10 takla atsinlar hocam.

Yaptigi transferler ile akittigi para taraftarin gozunu boyuyor (bir de edersonu bizden aldilar ya guya ,yersen tabii)

Ayrica saran disinda diger adam da aday oluyor galiba, kisaca oylar bolunecek muhalif tarafta. Tek adam hegemonyasi devam edecektir.

He kaybederse ne ala bu arada cunku enkaz birakacaktir arkasinda. Ama ihtimal vermiyorum. Akli basinda fenerliler oynatmaya bile gitmeyecek.

Gelirse başarılı da olabilir o ayrı ama ihtimali yerli hocaya göre daha düşük her türlü.

Domenico Tedesco, 10-15 maç sonra tazminatını alıp evine gidesko

Bunu alsınlar yine ellerinde patlar.

İso açık açık Alvarez yerine İsmail

Asensio yerine İrfan oynatırım

Archie Brown yerine Ferdi'yi alın, Duran'ı da oynatmam demiş.

Bu şartlarda getireceklerini sanmıyorum en azından Devin istemiyordur kesin, o yüzden Tedesco bence çok olası.

Bu şartlarda getireceklerini sanmıyorum en azından Devin istemiyordur kesin, o yüzden Tedesco bence çok olası.
Bu kadar yabancilari varken zaten Ismail mantiksiz, yoksa normalde Ismail bunlar icin en iyi hocadir ama bu kadar isimli yabanci varken (ve tonla maas verdikleri oyuncular alinmisken diye ekleyelim) bunlari yonetemez ve senin dedigin senaryoda problem cikar takim icinde.

Bu kadar yabancilari varken zaten Ismail mantiksiz, yoksa normalde Ismail bunlar icin en iyi hocadir ama bu kadar isimli yabanci varken (ve tonla maas verdikleri oyuncular alinmisken diye ekleyelim) bunlari yonetemez ve senin dedigin senaryoda problem cikar takim icinde.
Alvarez'i eğer almazlarsa oynama maddesi varmış zaten, oynamazsa belli bir tazminat bedeli gibi bir şey de varmış keza. Duran zaten 25 m euro maaş alıyor, Asensio da 12, oynatmamak tüm dengelerini bozar.

İsmail bile futbolu biliyor

Yerlileri mutlu olmayan bir takım şampiyon olamaaaaaz

İsmail Eagle bu konuda tecrübeli bir Td. Alvarez vs bunların umrunda olmaz ligi kaçıncı bitirdikleri. Bunlara gelip yine 3 atsak İsmail İrfancan üzülürken diğerleri gece alemlere akar tüh ya yenildik neyse hadi hangi kulübe gidiyoruz diye

Helal be başkanım, ne yaptın ettin yine en çöpünü buldun . İş bozulmadan en kısa zamanda imzayı atarlar inşallah.

Taraftar istemiyor. Ali almaz.

Fener, Nuri Şahin'e de salça olmuştur.

taraftara göre kulüp yönetilmez , taraftarın futboldan anladığı da yok zaten
hocanın başardıkları ortada mutlaka gelmeli

#TedescoFenere

Terzic ismi de geçiyor. O ihtimal var mı? Pek takip edemedim

Geri
Üst Alt