Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la Yollar Ayrıldı

Sakatlıkları koronaya bağlaması, kağıttan basın toplantısı yapması, sürekli kendini övmeye çalışması acayip bir tip hakikaten.
Ya buna etrafındakiler hoca iyisin hoşsun da çok eziksin, biraz kendini sat, biraz üst perdeden konuş demişler. Bu da başladı ben en karakterliyim, ben en yüksek puanları aldım, en büyük müslüman benim, benim gibisi yok en büyük ben bla bla

Hangi alemde yaşıyor bunlar anlamak zor. Ismail Eagle Ikinci olsa bile ligde fena işler yapmamıştı.

NANANANA

NANANANA

NANANANA lar gene bosa gitti

Sifira sifir elde var sifir.. ))

adam 38 maçın 37sinde puan aldı yoksa aldırdınız mı başka açıklaması yok

bence iyi işler yaptı, hatta iyi bir derbi performansı da gösterdi ama sezonu kupasiz kapatirsan kendini kapının önünde bulursun. Ben yine de hataları olsa da Fenerbahçe'de hep iyi işler yaptığını düşünüyorum. Son olarak unutmayalım ki Okan buruk bu sezon şapkadan tavşanlar çıkarmasa, İsmail Kartal büyük puan farkı ile şampiyon olabilirdi.

Mourinho geldiyse hepimize geçmiş olsun. 15 yıl üstüste şampiyon olurlar artık

bence iyi işler yaptı, hatta iyi bir derbi performansı da gösterdi ama sezonu kupasiz kapatirsan kendini kapının önünde bulursun. Ben yine de hataları olsa da Fenerbahçe'de hep iyi işler yaptığını düşünüyorum. Son olarak unutmayalım ki Okan buruk bu sezon şapkadan tavşanlar çıkarmasa, İsmail Kartal büyük puan farkı ile şampiyon olabilirdi.
Kasimpasa macinda , son dakikada ,,,
ESEN RUZGARLARDAN penalti verilirse

Basaksehir macinda da ayni,,

vesaire vesaire…

NENELER DE o puani toplar bence

Keramet Arab Ismailde degil, CANTADA..!

ilerde 1 sezon daha geleceğine eminim :D 3 yıl 5 yıl bilemem ama tekrar gelecek

İrfan Saraloğlu'nun yardımcısı olabilir teklif götürelim

99 puan toplayan hoca kovulur mu

Mourinho ismaili gecemez

99 puan çalıp, 0 kupa ile sezonu tamamlayıp, kovulan ilk ve tek müslüman td

FB tarihinin en yüksek puanını almış hocayı kovmak yakışmadı