Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la Yollar Ayrıldı

Ali Koç salaklık yapıyor bence. İsmaili stepne olarak kullanıyordu, millet arapla dalga geçip Ali Koca hakettigi kadar laf etmiyordu. Bu salak gitti iyi kadro kurup başına geçirdi. El altından da sağlam destekledi, zorla 99 puan aldırdı, taraftarın kafası çok karışık, efsane mi kestane mi tartışması mevcut. Serseri kurşunların bazıları da Ali Koca gidiyor şimdi. İsmaili sattığı için seneye Mourinho 99 alamazsa koca yuklenecekler, 99+ alırsa da Mourinho yaptı diyecekler. Topuğuna sıktı anlayacağınız😄 hele ki istediği transferler gelmesin, basın toplantilarinda koca gömer Mourinho

Demekki arkadas 99 puan topladi halde yetersiz kalmis ali koc kovmus. Bu cok seyi anlatiyor aslinda

ismail kılop un bize karşı mağlubiyeti yoktu fb başında,

gerçek imparator ve en büyük müslüman td ye haksızlık yapıldı
fb nin beli doğrulmaaz.

Kurtulduk. 2. ve 3. döneminde ligde deplasmanda mağlubiyeti yok herifin
En büyük avantajı düşük profilli yerli olmasıydı bence. Kollanmalardan bağımsız, uyuta uyuta kazandılar hep. Rakiplerin yeterince motive olduğunu düşünmüyorum. Mou'nun bizde Mancini'nin yaşadıklarını yaşaması daha olası.

En büyük avantajı düşük profilli yerli olmasıydı bence. Kollanmalardan bağımsız, uyuta uyuta kazandılar hep. Rakiplerin yeterince motive olduğunu düşünmüyorum. Mou'nun bizde Mancini'nin yaşadıklarını yaşaması daha olası.
Konusmanizin ortasina daldim kusura kalma. Nacizane fikrim Mou-Mancini kiyaslamasi dogru degil.

Mancini geldiginde ligin dortte biri bitmisti. Ustune devre arasi o unutulmaz transfer fiyaskosu yasanmisti. Bir de forvet hattimiz o sene ligde kacirilmayacak gol pozisyonlarini harcamisti. O yuzden de puan farknii bir turlu kapatamadiydik. Ligin ikinci devresinde asagi yukari ayni puani tutturmamiza ragmen.

Mou Mancini'den daha avantajli bir pozisyonda su an icin. Sezonu erken acacaklar, teknik ve saglik ekibi daha iyi olacak, ve muhtemelen istedigi bir kac topcuyu alacaklar. Fairplay'den kacmak icin de hayali transferler yapmaya devam edecekler.

Bu demek degildir ki sampiyon olacaklar. Kardes klupleri Hatay'dan veya Sivas'tan beraberlikle donmeleri bile olasi. 99 puani bir daha ruyalarinda gorurler.

Konusmanizin ortasina daldim kusura kalma. Nacizane fikrim Mou-Mancini kiyaslamasi dogru degil.

Mancini geldiginde ligin dortte biri bitmisti. Ustune devre arasi o unutulmaz transfer fiyaskosu yasanmisti. Bir de forvet hattimiz o sene ligde kacirilmayacak gol pozisyonlarini harcamisti. O yuzden de puan farknii bir turlu kapatamadiydik. Ligin ikinci devresinde asagi yukari ayni puani tutturmamiza ragmen.

Mou Mancini'den daha avantajli bir pozisyonda su an icin. Sezonu erken acacaklar, teknik ve saglik ekibi daha iyi olacak, ve muhtemelen istedigi bir kac topcuyu alacaklar. Fairplay'den kacmak icin de hayali transferler yapmaya devam edecekler.

Bu demek degildir ki sampiyon olacaklar. Kardes klupleri Hatay'dan veya Sivas'tan beraberlikle donmeleri bile olasi. 99 puani bir daha ruyalarinda gorurler.
Mantalite olarak dedim ben daha çok. Deplasmanda 1 puan aldığında kayıp olarak görmüyordu mesela. Mou da o kafayla yönetirse ilk sezonu kayıp geçer.

Gitsin soyle bir anadolu takimina da gorelim ittirme olmadan kac okka cekiyormus.
Inanilmaz seyler oldu bu sene, sampiyon olduk diye unutmayalim!!

HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ İSMAİL KARTAL

Renklerine, tarihine ait olduğun;

formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçe’n ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele,

hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı.

Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan.

Duruşuna,

Değerlerine,

Aidiyetine,

Saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz.

Emeklerine minnettarız.

Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın…

Yolun açık olsun.

Bu camia hakkımızı yiyenleri unutmayacak, onlarla mücadelemiz bitmeyecek!

İlk gün söylediğin o sözü bir kez daha sonsuz inançla haykırıyoruz:

“FENERBAHÇE BİZİM FENERBAHÇE HEPİMİZİN…”

Geri
Üst Alt