Fenerbahçe'de Jorge Jesus Yerine Leonardo Jardim Gelecek İddiası

Fener bize yardim edin demiş; TFF ve MHK’ye.

Basın olayı yanlış anlamış.

Sene sonu manşeti görür gibiyim.

Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda Jardim etti.

fatih-terim-emre-belozoglu.gif

Olm alsaniza adsden italyanı.

En dogru isim o bence

Bunun da tazminati yuksek olur. Kovamazlar da 😁

Seneye şenor favori ama fbnin şampiyonluk hasretinin arttığı her senaryo kabul edilebilir
Biz şampiyon olursak gelecek transferleri düşün. Senor menor bırakmaz bu takım. Bakma sen bu sene eksiklerimiz var. Seneye çok daha farklı şeyler olur. Benden demesi. Bjk kötü top oynuyor. Yapacakları takviyeler yine belli bir ekonomik düzeyde olcak.

Biz şampiyon olursak gelecek transferleri düşün. Senor menor bırakmaz bu takım. Bakma sen bu sene eksiklerimiz var. Seneye çok daha farklı şeyler olur. Benden demesi. Bjk kötü top oynuyor. Yapacakları takviyeler yine belli bir ekonomik düzeyde olcak.
Takviyeler kadro teknik direktörden bağımsız konuşuyorum. 3 eleme+Cl veya Al oynayacak bir Galatasaray ligde dezavantajlı olacak her türlü. Bana göre favori olmamamızın tek sebebi bu olacak

Jesus Ronaldonun hocasi olur ve bu herife bunlar 4 milyon maas verir.

Yabancı hoca gelsin. Güzel olur. Akıllanmamışlar demektir bu. "Türkiye'de yabancı hoca ile başarılı olunmaz" diye daha kaç kez başına vurmak lazım insanların acaba. Neyse Jardim gelir inşallah. Ama Al Nassr istiyormuş. Nassr istiyorsa alır. O yüzden Fener belli ki başka bir yabancı hocaya gidecektir. Özet olarak planlarını yabancı hoca üzerinden kurmaları mükemmel. Bir yol olmaz bunlardan. :D

Gel bi 10 milyonunuda sen al bu kerizlerin

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt