- 13 Şubat 2009
- 26.752
- 24.020
- 3.048
Fener bize yardim edin demiş; TFF ve MHK’ye.
Basın olayı yanlış anlamış.
Basın olayı yanlış anlamış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu manşeti görür gibiyim.
Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda Jardim etti.
Fenerli olacaksın ve karşılığında 1 milyon dolar vereceğiz deseler kabul eder misin
Ali Babanın bir çiftliği var, çiftliğinde koyunları var.
Mee mee diye bağırır, çiftliğinde Ali babanın.
Koyunları pardon taraftarları uyutmaya devam Ali baba.
1 Milyon €'ya kabul etme ihtimalim daha yüksek olur.Fenerli olacaksın ve karşılığında 1 milyon dolar vereceğiz deseler kabul eder misin
Biz şampiyon olursak gelecek transferleri düşün. Senor menor bırakmaz bu takım. Bakma sen bu sene eksiklerimiz var. Seneye çok daha farklı şeyler olur. Benden demesi. Bjk kötü top oynuyor. Yapacakları takviyeler yine belli bir ekonomik düzeyde olcak.Seneye şenor favori ama fbnin şampiyonluk hasretinin arttığı her senaryo kabul edilebilir
Takviyeler kadro teknik direktörden bağımsız konuşuyorum. 3 eleme+Cl veya Al oynayacak bir Galatasaray ligde dezavantajlı olacak her türlü. Bana göre favori olmamamızın tek sebebi bu olacakBiz şampiyon olursak gelecek transferleri düşün. Senor menor bırakmaz bu takım. Bakma sen bu sene eksiklerimiz var. Seneye çok daha farklı şeyler olur. Benden demesi. Bjk kötü top oynuyor. Yapacakları takviyeler yine belli bir ekonomik düzeyde olcak.
Evet buna katılıyorum ama Erden başkan var. O yüzden rahatım çözer bu olayıTakviyeler kadro teknik direktörden bağımsız konuşuyorum. 3 eleme+Cl veya Al oynayacak bir Galatasaray ligde dezavantajlı olacak her türlü. Bana göre favori olmamamızın tek sebebi bu olacak
Seneye okan hoca daha rahat olup daha rahat koyacak.Seneye şenor favori ama fbnin şampiyonluk hasretinin arttığı her senaryo kabul edilebilir