Haber Fenerbahçe'de Kaos: Ederson, Biyografisindeki Fenerbahçe Yazısını Kaldırdı

Oyle bir kaç taraftarin konusmasiyla bir yere gitmez yav, o kadarda basit degil bu isler

Normalde ben iş görüşmelerine bakmıyom iş yerinden 1 arkadaş rica etti 2 tane sıkıntılı kişi var iş görüşmesine gelen dedi.Ben ilgilendim.Tam Dy 1 2li'ydi :D 1'i Fbli diğeri Beşiktaşlı.İşle ilgili konuşurken bu Fbli olan Konu'yu Futbol'a çevirdi.Hangi takımlısın muhabbeti geçince Galatasaray dedim.Kahkaha attı.Ederson'u beğenir misin dedi dedim iş konuşmaya mı geldiniz yoksa muhabbete mi dedim.Rica etti dedim Ederson iyi 1 kaleci değil bana göre dedim.Diyo ben İngiltere'de kaç Maç'ını izledim siz Futbol'dan anlamıyosunuz deyip kahkaha attı.Kolundan tuttuğum gibi iş yerinin dışına çıkarttım.Diğeri de tırstı peşinden geldi :D Şu dolmuşlardan 1'ine binin gidin deyip gönderdim.Şimdi bu lavuk ne yapıyodur :D

Son düzenleme:
3 aydır maaş krizi var

Edersonun karısına çoluğuna çocuğuna sövmüşler

Frede küfürler etmişler

Cherif denen adama ana avrat sövmüşler

Sırf biz almayalım ya da Donnarumma'ya girmeyelim diye kaleci ihtiyaçları bile yokken ellerindeki kaleciyi gönderip inanılmaz bir maliyetle alıp bizi kurtardılar çok şükür.

fbli kiligina girip bu mal oglu mala destek mesajlari yazmaliyiz

ben bunun kadar rezil kaleci cok nadir gördüm

bize gelmesini istemiyordum zaten iyiki de gelmemis
Yaw bosver lig bitecek yedekteki gobel geçsin ertuğrul muydu neydi. İlerde açılabilir ne olacağı belli olmaz

Nottingham ciddiye alırsa o atmosferde bu mallara 5 tane sallar.

Ama öte yandan ne zaman karşıdaki rakipte kamyon dolu eksik olsa o maçta fazla fark olmaz bu futbolda yazılmamış kuraldır.

Sırf bize çalım atmak için inanılmaz bir mali yükün altına girdiler. Eminim Ederson yerine İrfan Can malıyla devam etseydiler daha kötü olamazlardı. Beter olsunlar!

11 milyon euro maaşı var. satsalar satamazlar, kimse de bu arkadaşa bu maaşı vermez. Bu adam bize veya fenerbahçe'ye para için gelecekti, fenerde patladı bomba. elden ancak maaşının çoğunu ödeyerek çıkarabilirler.

Geri
Üst Alt