Haber Fenerbahçe'de Kaos: Ederson, Biyografisindeki Fenerbahçe Yazısını Kaldırdı

Bu kolsuzun gitmemesi lazım. Herkes gitsin mesaj atsın büyük kaleci süpersin takma sen onları. Falan diye ,😁😁😁

Sezon sonu eline nakit 10-15 m euro saysalar kurtulma ihtimalleri %40 falan anca. Adam uzun süreli yağlı sözleşmeyi bırakıp da gitmez

Normalde ben iş görüşmelerine bakmıyom iş yerinden 1 arkadaş rica etti 2 tane sıkıntılı kişi var iş görüşmesine gelen dedi.Ben ilgilendim.Tam Dy 1 2li'ydi :D 1'i Fbli diğeri Beşiktaşlı.İşle ilgili konuşurken bu Fbli olan Konu'yu Futbol'a çevirdi.Hangi takımlısın muhabbeti geçince Galatasaray dedim.Kahkaha attı.Ederson'u beğenir misin dedi dedim iş konuşmaya mı geldiniz yoksa muhabbete mi dedim.Rica etti dedim Ederson iyi 1 kaleci değil bana göre dedim.Diyo ben İngiltere'de kaç Maç'ını izledim siz Futbol'dan anlamıyosunuz deyip kahkaha attı.Kolundan tuttuğum gibi iş yerinin dışına çıkarttım.Diğeri de tırstı peşinden geldi :D Şu dolmuşlardan 1'ine binin gidin deyip gönderdim.Şimdi bu lavuk ne yapıyodur :D
Muhtemelen halen daha sana sövüyordur

Herife kufur ediyorlarmis senin kollarin yok mu diye :asd:
Ederson
IMG_5234.webp

Geri
Üst Alt