Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.596
- 2.130
- 698
Tüm gelen toplari iceri al öyle git sezon sonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hic uzulmuyorum, beter olsun hepsi. su rezil kulube giden her oyuncunun kariyeri bitsin3 aydır maaş krizi var
Edersonun karısına çoluğuna çocuğuna sövmüşler
Frede küfürler etmişler
Cherif denen adama ana avrat sövmüşler
Muhtemelen halen daha sana sövüyordurNormalde ben iş görüşmelerine bakmıyom iş yerinden 1 arkadaş rica etti 2 tane sıkıntılı kişi var iş görüşmesine gelen dedi.Ben ilgilendim.Tam Dy 1 2li'ydi1'i Fbli diğeri Beşiktaşlı.İşle ilgili konuşurken bu Fbli olan Konu'yu Futbol'a çevirdi.Hangi takımlısın muhabbeti geçince Galatasaray dedim.Kahkaha attı.Ederson'u beğenir misin dedi dedim iş konuşmaya mı geldiniz yoksa muhabbete mi dedim.Rica etti dedim Ederson iyi 1 kaleci değil bana göre dedim.Diyo ben İngiltere'de kaç Maç'ını izledim siz Futbol'dan anlamıyosunuz deyip kahkaha attı.Kolundan tuttuğum gibi iş yerinin dışına çıkarttım.Diğeri de tırstı peşinden geldi
Şu dolmuşlardan 1'ine binin gidin deyip gönderdim.Şimdi bu lavuk ne yapıyodur
![]()
Vay be, saat 06:30 olmuş hala forumla ilgilenen bir Admin'i var.Muhtemelen halen daha sana sövüyordur
niye yatmadin admirimMuhtemelen halen daha sana sövüyordur
EdersonHerife kufur ediyorlarmis senin kollarin yok mu diye![]()
Ayakları var yeter![]()
ayakları eyi
Yüzüme karşı cesaret edememiştir o zaman.Zaten işe ihtiyacı vardır diye ilk seferinde bekledim göndermedim.İşle alakası olmayan tiplerdi..Muhtemelen halen daha sana sövüyordur
3 aydır maaş krizi var
Edersonun karısına çoluğuna çocuğuna sövmüşler
Frede küfürler etmişler
Cherif denen adama ana avrat sövmüşler
Bence mutlu degil mesele sadece para olmus olsa Arabistan dan alir Ederson kariyerli kaleci ancak fb ye gitmek heleki su ortamda dunyanin en zor isi.İyiysen iyi kotuysen analarina sover camia11+4 alıyor Ederson. Bu parayı başka yerde alamaz, taraftarla orta yolu bulur devam eder.