Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

salak süper kupayi bize hediye etti sonra "anneeee bizim neden kupamiz yok" :asd::asd::asd:

Devletin onlara maddi ve manevi borcu varmış !
Nasıl bir ruh hastası bu ya

Dzeko'ya, Tadic'e ve Mert Hakan'a sesleniyorum; sahaya çıkın, ne yapacaksanız yapın ve şampiyonluğu bize getirin."

WWhat the f

Hayır da Süper Kupa finalinin ertelenmesi için tek bir geçerli neden öne sürüldüğünü görmedim. Sırf bu maç için lig bir hafta kaydırılmış; Oly maçından 4 gün önceki maç için erteleme talep etmeye utanırdım şahsen. İki Oly maçının arasındaki KG maçının ertelenmesini talep etseler, bir nebze makul karşılayabilirdim mesela...

Herkes arabasında vites kolunun R tuşu üstüne ilk fırsatta Ali Koç yada FB Logosu koysun

Super kupa hayirli olsun ama madem maca cikmiyorlar, bu hafta sonu lig maclari oynanabilir?

Bi kac hafta önce artist artist çekiliriz ha diyordu şimdi başkası demiş gibi çıkıp çekilmek yanlış, yaptırımı olur diye açıklama yapıyor.

Sonra utanmadan yalancı diyor Erden Timur'a.

Süper kupadan kaça kaça bir hal oldu zaten. İstediği oldu karşımıza çıkmamak için taraftarından destek arıyordu.

Süper kupa meselesi muhtemelen yalan. Şimdi tahminimce düşünce tarzları şu, ''neden bir konuda yalan söylemek, algı yapmak varken doğruyu söyleyerek yalan hakkımı boşa harcayayım ki?''

Iyi de niye?? Yemin ediyorum mal bunlar. Cokta seyimizde anasini satayim.

Bizim ilkokulda sinifta yaptigimiz toplantilar daha seviyeliydi bu ortamdan :giggle:

Mert Hakan gibi biri ancak bunlarda komutan olurdu zaten.

Fenerden önce oynadığı Sivas'ta biri buna komutan deseydi tekme tokat döverlerdi Sivas'ta herhal.

Saçma sapan işler

Kupadan çekilerek hezimetin önüne geçme derdinde y. Çocuğu. Kupada hezimet demek lig yarışından kopmak demek. Lan korkak köpekler, ligden çekilin hadi maçanız yiyorsa!

Geri
Üst Alt